Аномалии: Образите на герои от древна легенда се появиха в облак от вулканична пепел във Филипините

Тази необикновена снимка, направена в подножието на вулкана Майон, който изригва във Филипините, изненада очевидците, които откриха в образувалите се  облаци пепел героите на древна легенда.

В пепелните облаци, заснети от фотографа Джун Сантяго, се  виждат силуетите на героите от една трагична любовна история – момиче на име Магайон и нейния любим.

Според легендата,  Магайон решава да избяга от годеника си, когото мрази, при любимия си мъж. Когато несъстоялият се  съпруг разбрал какво се е случило, той убил своя съперник, а  Магайон се самоубила от скръб. На  гроба на влюбените след това се появил вулкан, който местните жители нарекли Майон – в чест на мъртвите  влюбени.

Един от най-активните вулкани във Филипините – Maйон – се намира в централната част на страната, на около 340 км югоизточно от Манила. Това е най-големият и най-гъсто населен район в страната. Вулканът е известен със своята симетрична конична форма.

 

Мистерията с легендарната катастрофа на НЛО над Мексико

В Koyama, Мексико, през 1974 г. неидентифициран летящ обект се сблъсква с малък самолет. Американските и мексиканските власти незабавно реагират, като изпращат спасители. Последвалите събития  остават загадка, докато в началото… Continue reading „Мистерията с легендарната катастрофа на НЛО над Мексико“

Легендарна кипяща река е открита в джунглите на Амазонка

Тайнствена река, която е дълга над 6 км, е открита дълбоко в сърцето на Амазония. Тя е толкова гореща, че водата в нея буквално кипи. Реката отдавна е легенда в… Continue reading „Легендарна кипяща река е открита в джунглите на Амазонка“

Стивън Хокинг: След 200 години Земята ще се превърне в безжизнена планета

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *