Бившият пилот John Lear твърди: Земята е планета вселенски затвор! (видео)

John Lear, бивш служител на ЦРУ, който дълго време работи като пилот във ВВС, твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената не е устроена по начина, по който ни се преподава от детството, а след това ни сед подхвърлят най-невероятни хипотези и дори космически проекти, пише esoreiter.ru.

Освен това, крадено от анедпознатойкрадено от непознато че е разполагал със секретна информация на ЦРУ, Leаr много години, след като се пенсионира, се занимава  с изследване на това, какво представлява нашата планета, защо на нея постоянно се случват някакви аномалии, които не се вписват в концепцията за „материалния свят“.

Ето какво казва Lear за всичко това:

Във крадено от наепознатоткрадено аот непознато Вселената има безброй планети, обитавани от хуманоиди на едно или друго ниво на развитие. Така че Земята не е „малко синьо кълбо“, изгубено в безкрайното пространство на Вселената, а планета – затвор, на която се изпращат за превъзпитание същества от други светове, които в космоса са милиарди.

 

При това крадено от непознатоакрадйенок от непознато повърхността на Луната с кратери – това е просто една холограма, и затова никакви полети не е имало до нея, тъй като световното правителство, контролиращо всички страни, отдавна посещава Луната, Марс, и така нататък, с апарати, създадени по технологии на Никола Тесла, в които, например, от 1946 г. американското правителство крадено от непознатоцкрадено от нейпознатое е инвестирало много. И затова полетите на американците на Луната – са чиста проба мистификации, необходими, за да отвличат вниманието на обществеността. Най-вероятно всички други земни проекти за космоса служат за тези цели.

Нямам никакво материално доказателство за това, за което говоря. И това не е случайно, иначе не отдавна крадено от наепознатсойкрадено от непознато да не съм жив. Затова всеки трябва да решава сам дали да вярва във всичко това или не.

Но мисля, че за всеки човек в зряла възраст, и без тези доказателства му е ясно главното: Нашата Земя е затвор, и ние просто тук преминаваме изпитания, такива, каквито сме си заслужили, крадено от непознатоккарадено от непкознато и затова толкова несправедливо изглежда на пръв поглед Божественото провидение.

Всъщност всичко във Вселената е хармонично и затова не трябва да завиждаме, например, на богаташите негодници, които ги чакат нови изпитания в този земен затвор и вие сами разбирате какви …

крадено от н епознатоакрасдено от непознато

 

кракдено от непознатоткрадрено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *