Бившият пилот John Lear твърди: Земята е планета вселенски затвор! (видео)

John Lear, бивш служител на ЦРУ, който дълго време работи като пилот във ВВС, твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената не е устроена по начина, по който ни се преподава от детството, а след това ни сед подхвърлят най-невероятни хипотези и дори космически проекти, пише esoreiter.ru.

Освен това, че е разполагал със секретна информация на ЦРУ, Leаr много години, след като се пенсионира, се занимава  с изследване на това, какво представлява нашата планета, защо на нея постоянно се случват някакви аномалии, които не се вписват в концепцията за „материалния свят“.

Ето какво казва Lear за всичко това:

Във Вселената има безброй планети, обитавани от хуманоиди на едно или друго ниво на развитие. Така че Земята не е „малко синьо кълбо“, изгубено в безкрайното пространство на Вселената, а планета – затвор, на която се изпращат за превъзпитание същества от други светове, които в космоса са милиарди.

 

При това повърхността на Луната с кратери – това е просто една холограма, и затова никакви полети не е имало до нея, тъй като световното правителство, контролиращо всички страни, отдавна посещава Луната, Марс, и така нататък, с апарати, създадени по технологии на Никола Тесла, в които, например, от 1946 г. американското правителство е инвестирало много. И затова полетите на американците на Луната – са чиста проба мистификации, необходими, за да отвличат вниманието на обществеността. Най-вероятно всички други земни проекти за космоса служат за тези цели.

Нямам никакво материално доказателство за това, за което говоря. И това не е случайно, иначе не отдавна да не съм жив. Затова всеки трябва да решава сам дали да вярва във всичко това или не.

Но мисля, че за всеки човек в зряла възраст, и без тези доказателства му е ясно главното: Нашата Земя е затвор, и ние просто тук преминаваме изпитания, такива, каквито сме си заслужили, и затова толкова несправедливо изглежда на пръв поглед Божественото провидение.

Всъщност всичко във Вселената е хармонично и затова не трябва да завиждаме, например, на богаташите негодници, които ги чакат нови изпитания в този земен затвор и вие сами разбирате какви …

 

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *