Двете чудовища, мъж и жена от Калифорния, които държали 12-те си деца оковани във вериги, заявиха , че са невинни

Семейната двойка, обвинена в малтретиране на собствените им 13-те деца, които родителите  биели и държали оковани във вериги в къщата си в Калифорния, заявиха, че са невинни.

56-годишният Дейвид Търпин и 49-годишната му съпруга Луиза са обвинени в тормоз, изтезания и незаконно лишаване от свобода.

Съпрузите бяха арестувани, след като крадено от неапознатоцкрадено ойт непознато тяхната 17-годишна дъщеря успя да избяга от къщата, където полицията откри няколко от братята и сестрите и, приковани към леглата си с вериги и в крайно изтощение.

Според Майк Хестрин, прокурор в  Ривърсайд, Дейвид и Луиз така  наказвали децата – първо, просто ги завързвали с въжета, а по-късно – ги крадено от непознатоакракденод от непознато приковавали към леглата им с вериги с катинари.

„Наказанието“ можело да продължи седмици или дори месеци – и с течение на времето ставало все по-жестоко. Обвинението заяви, че според индиректни доказателства децата не са пускани да  отидат дори до тоалетната.

Избягалото от къщата 17-годишно момиче разработило план за бягство преди крадено от непознатоекрадтено оцт непознато две години, каза Хестрин. Първоначално тя избягала с брат си, но той се уплашил и се върнал в къщата.

Всичките , намиращи се в заточение 13 деца на двойката – на възраст между 2 и 29 години – страдат от сериозно изтощение и понастоящем се лекуват в болницата.

Майк Хестрин краадено от кнепознатоекрадено от непознато разказа за някои от обвиненията срещу родителите на пресконференция в четвъртък.

Сред тях:

Децата са свикнали на постоянни побои и мъчения, включително задушаване
    На тях им е било позволено да вземат душ само веднъж годишно
    Децата стояли будни през нощта до четири-пет сутринта, а след това спели през краддено от непознастоккрадено от непознато деня
    Не им е било позволено да играят с играчки, въпреки че в къщата имало много неразопаковани  играчки
    Децата били наказвани за това, че миели ръцете си над китките, защото  по този начин си „играели с вода“
    Родителите позволявали на децата да ядат веднъж на ден. Понякога крадено от непознатойкрадено отц нсепознато те купували храна – например тиквен пай – и го поставяли на видно място, където децата го виждали, но не можели да го ядат
    Те никога не са били зъболекар и не са посещавали лекар през последните четири години
    Децата нямат необходимите основни умения в живота и крадено от непознатйодккрадено от непознато дори не знаят какво означава  полицай

Двугодишното дете било с нормално тегло, но останалите деца страдали от тежко недохранване, казаха властите.

12-годишното дете тежало като 7-годишен. 29-годишният тежал едва 37 кг.

Досега малко се знае за това как са учили, но някои деца знаят  да пишат и четат. Дейвид Търпин  крадено ойт непознатоакрадено от нрепознато регистрирал частно училище в дома си. Полицията конфискува стотици тетрадки, които показват, че децата са имали право да пишат.

Преди да се премести в Калифорния, семейството живеело в Тексас.

На тази снимка, публикувана в „Facebook“, семейството изглежда доста щастливо

По едно време родителите живеели в друга къща, отделно от децата, крадено от непознцатоакраденсо от непознато и периодично им носили храна, казаха властите.

Ако бъдат признати за виновни по десетките обвинения срещу тях, двамата ги грози затвор   за 94 години или доживотна присъда, добави Майк Хестрин.

Дейвид Търпин също така е обвинен в развратни действия срещу 14-годишно дете.

крадено от непознатойкр адено от непознкато

Първоначално, когато 13-те деца били открити в изтощено състояние в мръсната и воняща  къща, полицаите решили, че всички те са непълнолетни. Оказало се обаче, че сред тях има и възрастни, които страдат от недохранване.

крадено от непознато крадено от непойзна то

Както каза Майк Хестрин, когато полицаите пристигнали в къщата, три деца били приковани към леглата си.

Обвиненията срещу Дейвид и Луис Търпин:

   12 случая на изтезания
    1 случай на разврат (Дейвид Турпин) срещу дете
    7 случая на тормоз на зависим възрастен
    6 случая на тормоз на  крадено от непозенатоскрадено от непозн ато деца и небрежно отношение
    12 случая на незаконно задържане в плен

По материали на Би Би Си.

Още по темата:

 

крадено от непознато краддено от непозна то

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *