Китай все по-активно и смело публикува снимки на извънземни на Луната! (видео)

След като автоматичната междупланетна станция „Чанъе-3“ започна да изпраща на Земята снимки от Луната, а космическата агенция на Китай – да ги пуска в свободен достъп в интернет, уфолозите заговориха сериозно, че китайците се превръщат в основен конкурент на НАСА в уфологичен план, защото не ги интересува дали всичко на тези снимки е  напълно „чисто“.

Не случайно неуморният уфолог Джордж Греъм, водещ канала Streetcap1 в YouTube, в последно време все по-често открива следи от извънземни на Луната именно на китайските снимките – така е по-лесно и по-надеждно, казва той. Този път Греъм е открил извънземен, който лежи на повърхността на Селена.

Вижте, казва в поредното си видео Джордж, този хуманоид има глава с удължен череп, така както ние си представяме пришълците, както и дихателна тръба, която се намира върху лицето му в областта на носа – това може да е устройство за разходки извън базата.

При по-задълбочено изследване е възможно да се забележат и краката на хуманоида, много дълги, при това. Дори се чудя дали наистина е извънземен, който е загинал на това място по някаква причина и по-късно е засипан с лунен прах, или това е разрушена скулптура? Във всеки случай не изглежда като обикновена купчина камъни …

Интересното е друго, задават въпрос някои от потребителите на канала Streetcap1: как на всички тези констатации реагира ръководството на CNSA (Китайската национална космическа администрация)? Служителите на НАСА първоначално правеха някои коментари, нещо оспорваха, нещо доказваха (докато не им писна). А как реагират китайците? Просто публикуват всички снимки, е,  или почти всички…

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *