Конспирации: Наистина ли Международната космическа станция се намира в Космоса? (видео)

През последните години все по-голяма популярност набира теорията, че Международната космическа станция всъщност е измама, в която участват 14 страни, включително Русия и Америка..

Уфолози и конспиролози намират все повече косвени доказателства, че никаква МКС няма на орбитата на Земята, а всички видеоклипове, които се снимат вътре и извън станцията, са фалшиви. И едно от тези доказателства бе получено преди няколко дни, пише еsoreiter.ru).

Американците Скот Тингъл и Марк Ванде Хей, както и японецът Норисига Канай, за които се казва, че в момента са на борда на космическата станция, наскоро дадоха интервю на живо.

Специалистите разказаха на зрителите за живота извън Земята и експериментите, извършвани в МКС. С една дума, това беше едно забележително излъчване, подобно на което вече има много. Инженерите изглеждаха в състояние на безтегловност, както се предполага.

Но когато интервюто стига до края си, се случва нещо много странно. На видеото се появяват  значителни смущения. И което е най- интересното: тези смущения се появяват само в тази частта на кадъра, където се намират астронавтите.

 

Всичко това е много странно и дори страшно, казват редовните потребители в интернет мрежата, които се интересуват от тайните на космоса …

 

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *