Мистерията е решена: Ето откъде е микрочипът от 1794 г. в черепа на Наполеон!

Целта на изследването на черепа на френския император е бил  неговия ръст, но това, което  откриват изследователите, шокира всички.

Няма много информация за доктор Андре Дюбоа. Той е френски изследовател, който е финансиран от френското правителство, за да изучи черепа на покойния френски император Наполеон Бонапарт. Според различни източници той е получил между 90 000 и 140 000 щатски долара за изследванията си.

Д-р Дюбоа е  член на Центъра за изследване на заболявания на храносмилателната система в Националния институт по диабет,  заболявания на храносмилателната система и бъбречни заболявания.

Той е бил също така и участник в различни клинични изпитания и психологически прегледи в САЩ и е бил и помощник-редактор на списание Prostaglandins.

Целта на изследването му е била височината на френския император, който е бил висок 1,68 метра, което всъщност е била средната височина на мъжете по онова време. Това означава, че въпреки всички легенди за ниския ръст, Наполеон не попада в категорията на ниските хора.

Ще напомним, че новината за микрочипа се появи през 1997 г., когато Джордж Санфорд от „Weekly World News“ пише статия за френския император. Заглавието гласи: „Извънземният имплант, намерен в черепа на Наполеон!“

Малко след това други медии започнаха да публикуват такива заглавия като: „Наполеон, отвлечен от извънземни“, „Технологичен имплант, намерен в главата на императора!“

Според изследването, проведено от Дюбоа, в черепа на Наполеон е открит чип с диаметър 1,75 см. Дюбоа заявява, че изследването е извън неговите разбирания, а поставянето на микрочип в главата на бившия император  може да бъде обяснено само с  някаква извънземна технология.

След многобройни проучвания се стига до заключението, че чипове, като този, който е бил в черепа на Наполеон, няма. Много снимки са публикувани на различни сайтове и това е свързано с чип с размер на зърно, които наводниха интернет, но  всъщност не е този, за който говори Дюбоа.

Единственият източник на информация е “Weekly World News”, а никоя от френските медии никога не е споменавала нищо по а тази тема в миналото. „Weekly World News“ публикува статията на 11 август 2011 г.

Според историческите факти, Наполеон изчезва за няколко дни през юли 1794 г., когато е на 25 години. Впоследствие той твърди, че е бил затворник през този период, но няма никакви доказателства за това, което допълнително увеличава подозренията за съществуването на чипа.

svettajni.com

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *