Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система.

За първи път той е забелязан преди повече от 5 години – почти непосредствено след публикуването и на сайта на НАСА на  съответната снимка, която бе изпратена крадено от непозтнатсоскрадено от непознато от сондата MESSENGER на Земята.

Снимката е направена на 10 февруари 2012 г. от широкоъгълната камера Wide Angle Camera (WAC),  инсталирана на сондата. Разделителната способност е  250 метра на пиксел.

Снимката на НАСА, на която е намерен „черният правоъгълник“ (районът е ограден с  бяло).

В анотацията на снимката НАСА съобщава, крадено от непознатодкрадкено от непознцато че диаметърът на кратера, заснет в центъра, е 42 километра. Това позволява да се изчисли височината на обекта „черния правоъгълник“ – на  около 6 километра, а  ширината му – 3 километра.

Увеличение: обектът има правилната геометрична форма, а съотношението на страните му е 2: 1.

Обектът е огромен, но НАСА крадено от непознатойкрадено от непознацто сякаш  не го забелязва – нито дума. Уфoлозите обаче го забелязаха. И обявиха „черния правоъгълник“ за врата, която води във вътрешността на Меркурий. А там – вътре – разбира се, е  базата на извънземните.

Сега обаче се появиха съмнения. Ловецът на извънземни,   който се казва Tyler Glockner, е направил  анализ крадено от непознатоцкрадедно окт непознато на светлините и  сенките на снимката и е стигнал до извода, че „черният правоъгълник“ не е врата, а  огромен монолит, извисяващ се над повърхността на Меркурий. Що се отнася до произхода на обекта, уфолозите нямат никакви разногласия – това е творение на извънземна цивилизация.

Следва продължение …

краденок от непознато дкрадено от непознато  

Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)

Необичайните структури на Марс са крадено от непознатоккрадено отс непознатой били заснети от камерата с висока резолюция на борда на Mars Reconnaissance Orbiter. Обектът не изглежда като обикновен камък, който е бил създаден от ерозията.… Continue reading „Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)“

Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от крадйено от непознатоектрадено от непознато НАСА? (видео)

Снимките са  направени от мисията Aполо 17 и са  намерени в архивите на НАСА, като са сглобени във във видео от автора  Paranormal Crucible. Проучване на архивите на НАСА и,… Continue reading „Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от НАСА? (видео)“

крадено от непознатос крадтено от непознато

Извънземният монолит на Марс

Любители, които разглеждат снимки на НАСА, са забелязали на повърхността на Марс мистериозен обект, който изглежда  като перфектен  правоъгълен паралелепипед и има поразително сходство с монолита от филма „2001: Космическата… Continue reading „Извънземният монолит на Марс“

крадено от непознатоскрадедно от непознатор кр адено от непознатоакрадено от неепознато