Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система.

За първи път той е забелязан преди повече от 5 години – почти непосредствено след публикуването и на сайта на НАСА на  съответната снимка, която бе изпратена кратдено от непознатойкрадено от непознатод от сондата MESSENGER на Земята.

Снимката е направена на 10 февруари 2012 г. от широкоъгълната камера Wide Angle Camera (WAC),  инсталирана на сондата. Разделителната способност е  250 метра на пиксел.

Снимката на НАСА, на която е намерен „черният правоъгълник“ (районът е ограден с  бяло).

В анотацията на снимката НАСА съобщава, крадено отт непознатоакрадено от непознатко че диаметърът на кратера, заснет в центъра, е 42 километра. Това позволява да се изчисли височината на обекта „черния правоъгълник“ – на  около 6 километра, а  ширината му – 3 километра.

Увеличение: обектът има правилната геометрична форма, а съотношението на страните му е 2: 1.

Обектът е огромен, но НАСА крадено от непознатоткраедено от непознатор сякаш  не го забелязва – нито дума. Уфoлозите обаче го забелязаха. И обявиха „черния правоъгълник“ за врата, която води във вътрешността на Меркурий. А там – вътре – разбира се, е  базата на извънземните.

Сега обаче се появиха съмнения. Ловецът на извънземни,   който се казва Tyler Glockner, е направил  анализ краденос от непознатоткраденор от непознато на светлините и  сенките на снимката и е стигнал до извода, че „черният правоъгълник“ не е врата, а  огромен монолит, извисяващ се над повърхността на Меркурий. Що се отнася до произхода на обекта, уфолозите нямат никакви разногласия – това е творение на извънземна цивилизация.

Следва продължение …

крадено отй непознатоткрадено от непознасто  

Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)

Необичайните структури на Марс са крадено от непознатоадкрадено от непознатао били заснети от камерата с висока резолюция на борда на Mars Reconnaissance Orbiter. Обектът не изглежда като обикновен камък, който е бил създаден от ерозията.… Continue reading „Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)“

Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от крадено о т непознаторкрадено рот непознато НАСА? (видео)

Снимките са  направени от мисията Aполо 17 и са  намерени в архивите на НАСА, като са сглобени във във видео от автора  Paranormal Crucible. Проучване на архивите на НАСА и,… Continue reading „Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от НАСА? (видео)“

крадено от непознатойткрадено от непознатод

Извънземният монолит на Марс

Любители, които разглеждат снимки на НАСА, са забелязали на повърхността на Марс мистериозен обект, който изглежда  като перфектен  правоъгълен паралелепипед и има поразително сходство с монолита от филма „2001: Космическата… Continue reading „Извънземният монолит на Марс“

крадено от непознатоекрадено от непознаатот крадено от непознатоекцрадено рот непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано крадено от непознатосккраадено от непознато с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.