Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система.

За първи път той е забелязан преди повече от 5 години – почти непосредствено след публикуването и на сайта на НАСА на  съответната снимка, която бе изпратена крадено оет непознатодскрадено от непознато от сондата MESSENGER на Земята.

Снимката е направена на 10 февруари 2012 г. от широкоъгълната камера Wide Angle Camera (WAC),  инсталирана на сондата. Разделителната способност е  250 метра на пиксел.

Снимката на НАСА, на която е намерен „черният правоъгълник“ (районът е ограден с  бяло).

В анотацията на снимката НАСА съобщава, крадено ота непознатоскртадено от непознато че диаметърът на кратера, заснет в центъра, е 42 километра. Това позволява да се изчисли височината на обекта „черния правоъгълник“ – на  около 6 километра, а  ширината му – 3 километра.

Увеличение: обектът има правилната геометрична форма, а съотношението на страните му е 2: 1.

Обектът е огромен, но НАСА крадено от непоазйнатоккрадено от непознато сякаш  не го забелязва – нито дума. Уфoлозите обаче го забелязаха. И обявиха „черния правоъгълник“ за врата, която води във вътрешността на Меркурий. А там – вътре – разбира се, е  базата на извънземните.

Сега обаче се появиха съмнения. Ловецът на извънземни,   който се казва Tyler Glockner, е направил  анализ краденос от нептознатоекрадено от непознато на светлините и  сенките на снимката и е стигнал до извода, че „черният правоъгълник“ не е врата, а  огромен монолит, извисяващ се над повърхността на Меркурий. Що се отнася до произхода на обекта, уфолозите нямат никакви разногласия – това е творение на извънземна цивилизация.

Следва продължение …

крадено от непознатоакраедено от непознеато  

Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)

Необичайните структури на Марс са крадено от непознатоакрадено оет непознакто били заснети от камерата с висока резолюция на борда на Mars Reconnaissance Orbiter. Обектът не изглежда като обикновен камък, който е бил създаден от ерозията.… Continue reading „Огромен монолит и пирамида засне камерата на MRO на НАСА (видео)“

Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от краденцо от непознатоккрадено от цнепознато НАСА? (видео)

Снимките са  направени от мисията Aполо 17 и са  намерени в архивите на НАСА, като са сглобени във във видео от автора  Paranormal Crucible. Проучване на архивите на НАСА и,… Continue reading „Пирамиди и монолитни конструкции на Луната, заснети от НАСА? (видео)“

крадено от анепозанатодкрадено от непознато

Извънземният монолит на Марс

Любители, които разглеждат снимки на НАСА, са забелязали на повърхността на Марс мистериозен обект, който изглежда  като перфектен  правоъгълен паралелепипед и има поразително сходство с монолита от филма „2001: Космическата… Continue reading „Извънземният монолит на Марс“

крадено ост непознатоекраддено от непознато крадено от непаознатой крадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано крадено ойт непознатоскрадено одт непознато с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.