Неутешителните и мрачни предсказания на Нострадамус за 2018 година

Известният френски средновековен астролог, лекар, учен и предсказател, Мишел дьо Нострадам публикува своите предсказания в книга, наречена „„Предсказания“ (Les Propheties)„.

Всички предсказания са написани под формата на римувани четиристишия (катрени), и са групирани по стотици (центурии).

Нострадамус  предсказва за  2018 г. не само природни бедствия, но и началото на трета световна война.

Нострадамус предсказва много събития, които действително се случват  през следващите векове. Сред гръмките предсказания на Нострадамус са :  буржоазната революция във Франция, идването на Адолф Хитлер на власт,  терористичните атаки на 11 септември 2001 г. в Съединените щати и др.

В резултат на войната ще започне икономически колапс, който ще бъде дълъг и мащабен.

Човечеството също така ще пострада и от природни бедствия, сред които изригването на вулкана Везувий близо до Неапол. Вулканът ще разтърсва  земята на всеки пет минути. Ще загинат повече от шест хиляди човека, а  бедствието ще бъде подобно на изригването на Везувий на 24-ти август, 79 г., когато древния римски град Помпей бива напълно погребан под слой от вулканична пепел.

Вълната от земетресения, която ще обхване западната част на Съединените американски щати, ще се усеща в целия свят. Противно на прогнозите на НАСА, Нострадамус твърди, че на Земята ще падне комета не през следващите сто години, а през 2018 г.

Единствената положителна прогноза е увеличаването на продължителността на живота на хората до 200 години. Това ще бъде улеснено от напредъка в медицината. Хората също така вече ще могат да говорят с животните.

В същото време в резултат на глобалното затопляне ще има много горски пожари. Дали да  вярваме или не на предсказанията на Нострадамус –  въпросът остава открит.

Защото не всички негови предишни „откровения“ се оказаха верни.

По материали на earthchronicles

По темата:

Кошмарните пророчества на аржентински художник се сбъдват едно след друго…

В цялата история на човечеството пророци са били не само вярващите свещеници, но и хора на изкуството, на които неведоми сили са нашепвали сюжети за техните романи и картини. За… Continue reading „Кошмарните пророчества на аржентински художник се сбъдват едно след друго…“

Професор Con Slobodchikoff: Скоро на пазара ще се появи преводач от езика на животните на човешки език!

  Сега  учените са на път да създадат истински преводач от езика на животните на  човешки език, за начало, да речем, на английски език. Ако искате по-ефективно да общувате  с вашите… Continue reading „Професор Con Slobodchikoff: Скоро на пазара ще се появи преводач от езика на животните на човешки език!“

Нострадамус: Папа Франциск ще е последният глава на Ватикана, ще се появи второ Слънце

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *