„Пътешественик във времето“ се върна от … 10 000 година и показа снимка! (видео)

Мъжът казва, че е пътешественик във времето. Той твърди, че е бил почти в 10 000 година и успял да достави от далечното бъдеще снимка на футуристичен град, където хората живеят заедно с извънземни.

Журналисти от новинарския портал „ApexTV“ били принудени да отидат в Гърция, за да интервюират мъжа, който пожелал да остане анонимен. Той предпочел да се нарече Марк, пише esoreiter.ru.

Марк, който изучавал физика, твърди, че всичко започнало през 2008 г., когато   заминал за Америка за да продължи образованието си. Там се срещнал с професор, който днес е един от най-добрите физици на планетата.

Този учен предложил на нашият млад герой да се възползва от машината на времето, която придвижва човек в бъдещето и му гарантирал безопасно завръщане в настоящето.

Професорът казал на Марк, че машината е готова да изпрати човек точно в 10 000 г. и да го върне, но за това е необходим доброволец. Марк не се съгласил незабавно с това предложение, но в крайна сметка приел, макар че не вярвал напълно във възможността на такова чудо. Но какво ли не се прави заради науката? ..

В далечното бъдеще

Младият мъж бил поставен на метален стол и пристегнат с колани, а в копче на дрехата му била вградена миниатюрна камера. Възникнала мощна светкавица и нашият герой бил попаднал  в пълен мрак.  Той се чувствал така, сякаш всичко вътре в него гори.

Когато Марк се събудил, се оказал заобиколен от странни растения, които никога преди не бил виждал. Той вдигнал очи и видял много небостъргачи – толкова високи, че не можело да се види техния край в безоблачното небе. Цялата земя бил  покрита с трева, цветя и други зелени насаждения, никъде нямало пътища, площади или коли. Вместо това превозните средства летели високо в небето.

Марк твърди, че след това забелязал хуманоид с несъразмерно голяма глава и черни очи, придружен от непознато животно. Гостът от миналото не разбрал кой е срещнал: еволюирал човек или представител на извънземна цивилизация.

Марк имал само един час за да се разходи и да наблюдава заобикалящата го действителност, и да документира пътуването си във времето на снимка, защото професорът му казал, че в бъдещето времето тече много по-бързо, отколкото сега, и пътешественици   започват стремително да остаряват.

Нашият герой научил, че градът се нарича „Ховерджер“ и това е първият град, който човечеството възстановило след Великата война. Марк срещнал човек, който му разказал всичко това, и обяснил, че е на над 300 години, въпреки че на външен вид той изглеждал на не повече от 40. След това всичко потънало в мрак рязко, като нашият герой веднага се върнал в 2008 г.

Ами ако пътуванията във времето са съществували винаги?

Без съмнение, тази история звучи като чиста измислица, а и подобна снимка може да се фалшифицира лесно (между другото, защо една, а не поредица?) А ако всичко това е вярно? Представете си за момент, че утре ще се появи реален човек, който наистина е бил в бъдещето и е видял света на нашите потомци със собствените си очи.

Как ще реагираме на думите му за това, какъв ще бъде животът на Земята след много хилядолетия? Ще се отнасяме ли към него със същия абсолютен скептицизъм и ще го наречем ли лъжец или луд? Дали нашето неверие някога ще си изиграе много зла шега с нас, без да се сдобием с ценна информация за бъдещето?

Ами ако пътуванията във времето винаги са съществували? В края на краищата академичната наука не признава дори Йети, призраци и задгробния живот, но въпреки това те съществуват. А случаите, когато хора попадат при при нас от бъдещето или от далечното минало, от паралелни светове – са стотици, но кой признава всичко това и наистина го изучава?

Единици, които в най-добрия случай се считат за фантазьори и ексцентрици. Така че не всичко по този въпрос (по-специално с машината на времето) е толкова просто, колкото изглежда (и както ни се внушава от ранното детство) …

По темата:

Никола Тесла е пътувал във времето за да каже: „Мога едновременно да видя миналото, настоящето и бъдещето“ (видео)

Никола Тесла е бил обсебен от пътуването във времето. Той е работил над машина на  времето и според съобщенията от тогава, е постигнал успех, пише yournewswire.com. Той твърдял: „Мога да… Continue reading „Никола Тесла е пътувал във времето за да каже: „Мога едновременно да видя миналото, настоящето и бъдещето“ (видео)“

Мистерии: Двама пътешественици във времето записаха свои клипове едновременно  (видео) 

Появиха се два видеоклипа с разказите на поредните пътешественици във времето, които

твърдят , че са дошли от бъдещето. Те и двамата  са мъже, а разказът на Alexander Smith, публикуван… Continue reading „Мистерии: Двама пътешественици във времето записаха свои клипове едновременно (видео)“

Джон Тайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и разказа за имплантирането на чипове на хората, част 2

Тази седмица, някои от алтернативните и независимите сайтове започнаха да получават на електронната поща  откъси от разпространяваното от нелегалната организация „12 маймуни“, интервю с известния пътешественик във времето, Джон Tайтър.… Continue reading „Джон Тайтър – „Пътешественикът във времето“ – се завърна и разказа за имплантирането на чипове на хората, част 2“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *