Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята

Нибиру отново вълнува  научната общност. Космическите експерти отново започнаха да говорят за приближаването на коварната планета X към Земята.

За Нибиру, непотвърдената девета планета на нашата Слънчева система, конспиролозите говореха оживено през цялата 2017 година.

Всеки месец виртуалните специалисти прогнозираха предстоящото и приближаване и катастрофа на Земята, при която ще загине всичко живо.

Въпреки факта, че на датата на поредния апокалипсис се отлагаше постоянно и се изместваше напред във времето, конспиролозите уверяваха себе си и останалата част от обществото, че гибелта на човечеството не може да се избегне!

Отмина още една година,  Армагедон от вселенски мащаб така и не се случи, но в  края на януари 2018 г. , конспиролозите отново си спомниха за  планетата X. Отново в мрежата започнаха да се появява информация за  мистериозната Нибиру, която вече можела да се види в нощното небе, тъй като е 10 пъти по- голяма от Земята.

Специалистите в тази област като доказателство за думите си се позовават на  честите природни бедствия, които през последните месеци просто не позволяват на нашата планета и нейните жители да се отпуснат.

Конспиролозите също така се позовават на свидетелствата на  древните жители на Вавилон, които твърдят, че планета Х се появява и вълнува  нашата Слънчева система веднъж на всеки 2000 (или 3 000?) години.

Такова вълнение на околното пространство мъдреците на Вавилон обясняват с това, че орбитата на Нибиру е коренно различна по характеристики от обичайните за  нашата наука обекти във  Вселената. Въпреки че официалната наука все още не е потвърдила съществуването на такъв огромен девети обект в  Слънчевата система, учените вършат много работа, за да я намерят.

Така например, американските астрономи Майк Браун и Константин Батигин не се съмняват в съществуването на Нибиру, тъй като аномалиите, които се случват зад Нептун,   могат да бъдат обяснени само с нея. За първи път за планетата X, като за реален астрономически обект, започват да говорят в края на 19 век.

Учените точно изчислили местоположението и,  предполагайки, че между Слънцето и Меркурий задължително трябва да има масивен космически обект с планетарни мащаби.

Планетата, която не е било възможно да се види с телескоп по онова време, е наречена Вулкан, но през 1915 г. теорията на относителността на  Алберт Айнщайн отговаря на редица въпроси, които били свързани със странното поведение на Меркурий, а  мистериозният Вулкан бил забравен.

За непотвърдената планета Вулкан или Нибиру си спомнят вече съвременни американски експерти.

Дейности  в тази област се водят активно, тъй като астрофизиците въпреки невероятните твърдения на  конспиролозите, искат да видят този опасен обект и след това да  определят,  какво в действителност заплашва нашата планета.

Източник: Vlasti.net

По темата:

Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази… Continue reading „Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)“

Камера на NASA засне тайнствена планета- гигант, която закрива Слънцето: уфолозите заговориха за Нибиру (видео)

В обектива на камера на  изследователския сателит Solar внезапно е попаднал огромен обект, приличащ на  планета, който е закривал една трета от диска на  Слънцето за 45 минути. Може и… Continue reading „Камера на NASA засне тайнствена планета- гигант, която закрива Слънцето: уфолозите заговориха за Нибиру (видео)“

Земята е колония на Нибиру?

Днес   теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и  се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив… Continue reading „Земята е колония на Нибиру?“

За извънземният произход на мъжете и гостите от Нибиру (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *