Уфолог се осмели да публикува реални снимки на извънземни (видео)

Известният британски специалист Тайлър Глокнер, водещ   популярния уфологичен канал „Secureteam10“, твърди, че е успял да се сдобие с две стари снимки на извънземни, направени преди началото на дигиталната ера.

Това откритие  изследователят на НЛО и извънземни цивилизации е направил наскоро на една от английските фотоизложби, посветени на „летящи чинии“ крадеано от непознатоакрадено от непознаато и „зелени човечета“. Авторът на снимките е бразилец, който,  според неговите думи, е бил отвлечен за пръв път в нощта на 30 ноември 1982 г. от извънземни , пише еsoreiter.ru.

Известно е, че инцидентът е станал в бразилския град Botukatu. Жертва на отвличането   бил местният жител Хуан Валерио да крадено одт непознатойкраденой от непознато Силва. Тази нощ човекът се събудил от странен шум в двора си и решил да излезе навън, за да види какво се случва. Когато отворил входната врата на къщата си, видял трима хуманоиди, двама от които били мъже и една жена. Тяхната височина едва надхвърляла един метър и те били крадено от непознатоакрадено от нсепозн ато облечени в блестящи сини костюми. Извънземните се приближили до бразилеца. В същия момент нашият герой изгубил съзнание.

На сутринта семейството му го намерило да лежи  навън на студената земя. Хуан бил отведен в болницата, където лекарите открили в кръвта му следи от препарат, непознат за науката. След това да Силва крадено от неапознатоакрадекно от непознато започнал да си спомня какво се е случило с него след появата на извънземните. Ниските хуманоиди го взели  с тях и го завели в някаква просторна светла стая.

„Зелените човечета“ се доближили до нашия герой, и започнали да правят  някакви манипулации с него, но той не чувствал нищо, сякаш бил крадаено от непознато крадаено от непознато парализиран. В един момент до него се приближила извънземна, която била гола и осъществила сексуален контакт с него. Тези същества се нарекли ​​Рама и твърдели, че искат да помогнат на човечеството и затова го изучават.

След това той бил отвличан още няколко пъти, и по думите на да Силва, успял  крадено от недпознатцоакрадено от непознато два пъти тайно да заснеме извънземните. На първата снимка се вижда неясен силует на хуманоид в скафандър. На  шлема му се вижда тръба, свързана с кораба на извънземните.

Втората снимка показва подобно създание, стоящо непосредствено до своята „летяща чиния“ от друга планета, откъдето са посетителите от другия свят, отвлекли бразилеца.

краадено дот непознатоцкрадено от непознато

Може ли тези снимки да са фалшиви? Може би. Въпреки това, много уфолози и специалисти в областта на фотомонтажа,  задълбочено са ги анализирали и са признали, че кадрите не са подправени!

Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“ (видео)

Режисьорът Ридли Скот смята, че нашата галактика се обитава от стотици видове разумни същества и че всяка среща с извънземен разум едва ли крадено от непознаетоцкрадено от непозн ато ще завърши щастливо за човечеството, съобщава онлайн… Continue reading „Ридли Скот: „В нашата Галактика има 200 разумни извънземни цивилизации, срещата ни с тях ще е печална“ (видео)“

Извънземните същества: Част 1. Обитаемият Космос (видео)

Изминаха над 60 години от излизането на човека  в Космоса.  Въпреки крадено тот непознатоакрадено от непозкнато това, към днешна дата, резултатите от изследването на космоса не са толкова грандиозни, колкото изглеждаше в „началото на пътя.“… Continue reading „Извънземните същества: Част 1. Обитаемият Космос (видео)“

Защо истината за извънземните толкова много плаши световния елит? (видео)

Сега световният елит (каквото и да означава крадено от непознатйоакрадено от неапознато това) вече не може напълно да прикрие присъствието на извънземни на Земята, тъй като благодарение на Интернет бързо се разпространява информация за НЛО… Continue reading „Защо истината за извънземните толкова много плаши световния елит? (видео)“

крцадеено от непознатоакрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *