Уфолози показаха истинска извънземна база на Луната! (видео)

Видеото се радва на все по- голяма популярност и потребителите в интернет активно обсъждат възможността за извънземен живот на Луната.

Уфлози от САЩ направиха сензационно изявление, придружено от видео доказателства. Учени твърдят, че Луната отдавна е колония на извънземни.

В сензационното видео, на Луната е заснета колония на хуманоиди. на кадрите се виждат сгради, които могат да бъдат жилища на извънземните или таен аванпост на НАСА. Освен това видеото съдържа може би най-ясните снимки на сгради, които някога са били заснемани от земни сателити.

Скептиците също отхвърлят тази теория и предполагат, че съоръженията на Луната са построени от специалисти на  американската НАСА за тайни изследвания.

Повечето от зрителите са изумени от това, което са видели смятат, че извънземните действително наблюдават нашата планета от Луната.

бел. ред. Такива кадри все повече ще се появяват докато хората свикнат с факта, че извънземните отдавна са тук…

UFOmania – The truth is out there: This filming was sent to us by an anonymous person without any explanation or detail, for this reason we asked for your opinion :)

Още по темата:

Луната е куха! Открит е входът в тази огромна извънземна база (видео)

Доказателства, че Луната не е естествен спътник на Земята, а че е огромна база на извънземни, че е куха отвътре (може би дори и портал за пътуване във Вселената), има… Continue reading „Луната е куха! Открит е входът в тази огромна извънземна база (видео)“

Огромна междугалактическа извънземна база е открита от астрономи

В Космоса е открит странен обект, който прилича на извънземна база. Той е разположен между галактиките  ІS 2031 и NGC 1475. Това заявиха виртуални астрономи, които са открили загадъчната структура… Continue reading „Огромна междугалактическа извънземна база е открита от астрономи“

Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО (видео)

Ето и част от сюжета на този наистина прелюбопитен и фантастичен филм на Би Би Си: Житкур е военна база в района на Поволжието, където очевидци понякога са наблюдавали полети… Continue reading „Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО (видео)“

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *