В Мексико са открити каменни НЛО и фигурки на извънземни пилоти (видео)

Клаус Дон (Klaus Don), специалист  по Централна Америка и  търсач на древни артефакти, показа няколко нови предмета, открити от него в една от пещерите на Мексико.

Оригиналният видеоматериал се появи в Мексико вчера, беше преведен от канала UFOmania и бе възпроизведен от множество медии, по-специално от Daily Star.

  Както крадено отс непознатоакраденсо от непознато е показано във  видеото, древните ацтеки кой знае защо са харесвали да правят от камъни „летящи чинии“, саркофази за хибернация и фигурки на същества, с огромни  продълговати очи.

Клаус Дон счита, че тези каменни предмети са на около 7000 години, но такава датировка е повече от противоречива. В същото време краденто от непознратоакрадено от непознато „каменните НЛО“ са очевидни и, както ни се струва, са много важни, като на апаратите ясно се виждат детайли от тяхната структура, които не са отразени от никой  уфолог.

Изглежда, че по тях има люкове и рампи , но технологии за трансформация на материята (когато люкове се появяват в монолитна крадено от непозанатоцкрадено от непознаато повърхност), „братята ни по разум“ не притежават. Това означава, че те не са чак толкова свръхтехнологични.

Още по темата:

 

Нашествие на крадаено от непознатоакрадено ота непознато НЛО е наблюдавано в Мексико ден преди силното земетресение (видео)

Един ден преди силното  земетресение в Мексико, много очевидци са  съобщили за появата на НЛО в небето. Интересното е, че такава инвазия на НЛО имало и през 1997 г., няколко… Continue reading „Нашествие на НЛО е наблюдавано в крадено от непознатоакрайдено от непозднато Мексико ден преди силното земетресение (видео)“

 

Квадрокоптер засне НЛО в Мексико (видео)

Над село Тепостлан в мексиканския щат Морелос наскоро е прелетял НЛО, който  е заснет на видео от квадрокоптер. Трябва да се отбележи, че тук се намира древното селище на ацтеките… крадено от нееподзнато крадено от непознато Continue reading „Квадрокоптер засне НЛО в Мексико (видео)“

 

Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико (видео)

В Мексико е намерена мистериозна статуетка, принадлежаща на древната цивилизация на маите. Интересна подробност – „извънземен хуманоид“ държи човешка глава. крадсено от непознатоскрадено от непознаето Статуята се състои от змия, която, както се вижда, обвива… Continue reading „Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико (видео)“

Черен НЛО е заснет в Мексико (видео)

крадено от непознатоекрадесно от нрепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *