Астронавт от МКС безуспешно се опита да скрие НЛО с ръка! (видео)

По време на живо предаване от Международната космическа станция (МКС) на 18 февруари тази година, астронавт се е опитал да „скрие“ НЛО, който случайно влязъл в кадър.

Той побързал да прикрие непознатият обект с ръка, но всъщност привлякъл още повече вниманието на зрителите, особено от страна на уфолозите. Тези кадри бяха публикувани в YouTube.

Необичайният обект, който летял близо до МКС, е излъчвал светлина, която се засилвала при ускорение. Астронавтът не успял да скрие този НЛО.

В крайна сметка това довело до факта, че конспиролозите отново потвърдиха версията си, че НАСА крие съществуването на НЛО.

Още по темата:

Единственото в историята нападение на НЛО в Русия (видео)

  Около 4 часа сутринта, на тъмния небосклон в Карелия, внезапно заблестява ярка звезда, която започва на импулси да изпраща снопове светлина към земята. Този обект бавно се насочва към… Continue reading „Единственото в историята нападение на НЛО в Русия (видео)“

Уникални кадри: Няколко НЛО излитат от Луната (видео)

Уфологът Джери Виджил е убедена, че на тези кадри е заснето групово излитане на НЛО от лунната повърхност. Въпреки това далеч не всички са съгласни с нейното мнение, оценявайки случващото… Continue reading „Уникални кадри: Няколко НЛО излитат от Луната (видео)“

Wikileaks: Правителството на САЩ има доказателства за посещения на НЛО

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *