Атмосферната мистерия във Флорида и несъществуващите кемтрейли (видео)

В края на януари насочихме вниманието на нашите читатели към ново видео от Италия, където кемтрейлите, които „не съществуват“, са заснети  невероятно ясно. Един поглед към небето е достатъчен за да се разбере – това несъмнено е изкуствен проект, нещо се пръска в небето. И изглежда, че това  пръскане напоследък крадено от кнепознатоаккрадено от непознато е  станало много активно и нагло:

Междувременно интересно видео от 7 февруари идва от Флорида, САЩ:

Това  дори не прилича на кемтрейли, на  нищо не прилича! Хората просто вдигат рамене и казват „атмосферен феномен“. А такива „феномени“ се наблюдават по целия свят:

За нас, както и за крадено от непознатоскцрадено от непознтато останалите, непосветени в задкулисието, няма обяснения за явленията, наблюдавани в атмосферата. Единствената теория, обясняваща всичко това днес, предполага наличието на някакви събития в близкия космос.

Тези събития намират отражение в атмосферата, докато кемтрейлите имат друга задача-  те се пръскат в небето за да  скрият нещо.

Още по темата:

крадено от непознартоккрадено отд непознато  

Кемтрейли не съществуват? Тогава изгледайте това видео от Италия

Считаме, че не е необходимо да разказваме на нашите читатели крадено от непознаторкрадено от енепознатйо за „кемтрейли, химтрейли, небесни химически следи“ – всички знаят за какво става дума. А освен това всяка подобна статия бива… Continue reading „Кемтрейли не съществуват? Тогава изгледайте това видео от Италия“

 

Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)

В YouTube крадекно еот непознатодкрадено от непознато на канала SuspectSky на 17 ноември се появи видео с бял кълбовиден НЛО, който лети в небето сред много дълъг облак, подобен на известните кемтрейли (Chemtrails). НЛО не… Continue reading „Загадъчен НЛО унищожава кемтрейли (видео)“

Кемтрейлите отново плъзнаха навсякъде (видео)

крадено оат непознатоакрадено от непозрнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *