Express.co.uk: Владимир Путин ще обяви съществуването на извънземни?

Руският президент Владимир Путин може да се превърне в човека, който може да създаде световна история, като обяви съществуването на разумни извънземни, и че те посещават Земята. Това твърди конспиролог, след като прекара една седмица в Москва, и призова Кремъл да признае за извънземните.

Изследователският екип Paradigm (PRG), базиран в крадено от непознатоакрадено еойт непознато САЩ, вярва в конспиративната теория, че световните държави крият огромната тайна, че разумни извънземни посещават Земята редовно и работят с правителствата по свръхсекретни проекти.

Стив Басет, основател на PRG, е единственият регистриран лобист в САЩ по разкриването на информация за извънземни.

Той обаче не вярва, че Доналд Тръмп е човек, крадеано от йнепознато крадено от непознато който ще разкаже на света истината и Стив отишъл в Русия, за да се опита да накара Путин да поеме тази инициатива върху себе си.

Гражданинът на САЩ, г-н Басет, прекарал една седмица в Русия, опитвайки се да убеди Путин във важността на „отмяната на ембаргото върху истината“, което, както крадеено от непознатеоекрадено от непознато казва той, спира световните лидери да кажат на обществеността истината за извънземните.

Г-н Басет е убеден, че това ембарго е въведено от 1947 г., когато извънземна  летяща чиния се разбива в Розуел, Ню Мексико.

По време на посещението си той дава интервю за руски телевизионен канал и публикува видеоклип.

Г-н крадено от непеозрнатоккрадено от непознато Басет каза: „Умишлено внесох своя интрига във въпроса защо Путин, 26 години след края на Студената война, не разкрива тази информация.

Защото нацията и държавният глава, които направят първото официално потвърждение за присъствието на извънземни, незабавно ще застанат в центъра на световното внимания.

Според хората, той ще бъде издигнат до крадено от непозрнат о крадено от непознато недостижима височина, като човек, който носи най-важната информация … това е невероятна възможност.

Ако имах две минути с Путин, единственият ми въпрос би бил защо не казвате на хората за присъствието на извънземните. Сигурен съм, че Владимир Путин е добре запознат с присъствието на извънземен разум. „

Намирайки се в крцадено аот непознатоцкрадено от непознато Москва г-н Басет проведе срещи с редица групи, занимаващи се с извънземните въпроси в Русия. Тези групи включват редица бивши съветски и руски военни и специални агенти.

Г-н Басет казва: „В Русия и в Съветския съюз винаги е имало значително внимание от страна на правителството за явленията, свързани с извънземен крадрено от непознатоакрадено от непозн ато живот“.

В изявлението на PRG се казва: “ В пълното интервю Басет разгледа широк кръг от теми, включително и различните съображения, които могат да насърчат руския президент Владимир Путин да направи първото официално признаване от страна на държавен глава по отношение на извънземно присъствие, свързано с човечеството.

крадедно от непознатоткрадено от непознрато

В това отношение интервюто бе безпрецедентно, тъй като за пръв път някой представя този аргумент за руските медии вътре в Русия и извън нея.

PRG многократно е заявявала в крадено от анепознатойкрадено от н епознато американския медии, че Владимир Путин е най-вероятният държавен глава в днешно време, който може да признае официално извънземното присъствие и да предостави нови доказателства от руските военни източници в подкрепа на това твърдение.“

Видео:

https://www.express.co.uk/news/weird/916449/Vladimir-Putin-UFO-aliens-disclosure-Paradigm-Research-Group-Steve-Bassett-Russia

Още по темата:

 

Уинстън Чърчил контактувал с НЛО и извънземните? (видео)

крайдено от непознатоекрадено от непоазнато

Събитията от Втората световна война са сред най-ужасните в човешката история. Но войната съдържа и много тайни, които определено отсъстват от историческите книги. По време на Втората световна война са… Continue reading „Уинстън Чърчил контактувал с НЛО и извънземните? (видео)“

 

Уфолог се осмели крадено от нерпознатоайкрадено от непознато да публикува реални снимки на извънземни (видео)

Известният британски специалист Тайлър Глокнер, водещ   популярния уфологичен канал „Secureteam10“, твърди, че е успял да се сдобие с две стари снимки на извънземни, направени преди началото на дигиталната ера.… Continue reading „Уфолог се осмели да публикува реални снимки на извънземни крадено отр непознатоекрадено от енепознато (видео)“

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

крадено от непозцнатоакрадено от непозйнато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *