Express.co.uk: Владимир Путин ще обяви съществуването на извънземни?

Руският президент Владимир Путин може да се превърне в човека, който може да създаде световна история, като обяви съществуването на разумни извънземни, и че те посещават Земята. Това твърди конспиролог, след като прекара една седмица в Москва, и призова Кремъл да признае за извънземните.

Изследователският екип Paradigm (PRG), базиран в САЩ, вярва в конспиративната теория, че световните държави крият огромната тайна, че разумни извънземни посещават Земята редовно и работят с правителствата по свръхсекретни проекти.

Стив Басет, основател на PRG, е единственият регистриран лобист в САЩ по разкриването на информация за извънземни.

Той обаче не вярва, че Доналд Тръмп е човек, който ще разкаже на света истината и Стив отишъл в Русия, за да се опита да накара Путин да поеме тази инициатива върху себе си.

Гражданинът на САЩ, г-н Басет, прекарал една седмица в Русия, опитвайки се да убеди Путин във важността на „отмяната на ембаргото върху истината“, което, както казва той, спира световните лидери да кажат на обществеността истината за извънземните.

Г-н Басет е убеден, че това ембарго е въведено от 1947 г., когато извънземна  летяща чиния се разбива в Розуел, Ню Мексико.

По време на посещението си той дава интервю за руски телевизионен канал и публикува видеоклип.

Г-н Басет каза: „Умишлено внесох своя интрига във въпроса защо Путин, 26 години след края на Студената война, не разкрива тази информация.

Защото нацията и държавният глава, които направят първото официално потвърждение за присъствието на извънземни, незабавно ще застанат в центъра на световното внимания.

Според хората, той ще бъде издигнат до недостижима височина, като човек, който носи най-важната информация … това е невероятна възможност.

Ако имах две минути с Путин, единственият ми въпрос би бил защо не казвате на хората за присъствието на извънземните. Сигурен съм, че Владимир Путин е добре запознат с присъствието на извънземен разум. „

Намирайки се в Москва г-н Басет проведе срещи с редица групи, занимаващи се с извънземните въпроси в Русия. Тези групи включват редица бивши съветски и руски военни и специални агенти.

Г-н Басет казва: „В Русия и в Съветския съюз винаги е имало значително внимание от страна на правителството за явленията, свързани с извънземен живот“.

В изявлението на PRG се казва: “ В пълното интервю Басет разгледа широк кръг от теми, включително и различните съображения, които могат да насърчат руския президент Владимир Путин да направи първото официално признаване от страна на държавен глава по отношение на извънземно присъствие, свързано с човечеството.

В това отношение интервюто бе безпрецедентно, тъй като за пръв път някой представя този аргумент за руските медии вътре в Русия и извън нея.

PRG многократно е заявявала в американския медии, че Владимир Путин е най-вероятният държавен глава в днешно време, който може да признае официално извънземното присъствие и да предостави нови доказателства от руските военни източници в подкрепа на това твърдение.“

Видео:

https://www.express.co.uk/news/weird/916449/Vladimir-Putin-UFO-aliens-disclosure-Paradigm-Research-Group-Steve-Bassett-Russia

Още по темата:

 

Уинстън Чърчил контактувал с НЛО и извънземните? (видео)

Събитията от Втората световна война са сред най-ужасните в човешката история. Но войната съдържа и много тайни, които определено отсъстват от историческите книги. По време на Втората световна война са… Continue reading „Уинстън Чърчил контактувал с НЛО и извънземните? (видео)“

 

Уфолог се осмели да публикува реални снимки на извънземни (видео)

Известният британски специалист Тайлър Глокнер, водещ   популярния уфологичен канал „Secureteam10“, твърди, че е успял да се сдобие с две стари снимки на извънземни, направени преди началото на дигиталната ера.… Continue reading „Уфолог се осмели да публикува реални снимки на извънземни (видео)“

Невероятно! Служител на Пентагона пред CNN: Извънземните отдавна са тук! (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *