И още нещо за високоразвитата цивилизация на Луната…. (видео)

„Отрицание без изследване – това е върховно невежество“ (Айнщайн)

– Още преди 50 години редица учени издигат хипотезата, че Луната е кух обект, създаден от високоразвита извънземна цивилизация.

– Д-р Джон Бранденбург, заместник-ръководител на мисията Clementine на Луната, който открива вода на полюсите на Луната, казва: „На снимките на лунната повърхност има обекти, които с явен изкуствен произход. Това много ме притеснява, защото те не са наши. Хора не биха могли да направят това“.

– Джон Лир, пилотирал редица космически, описва технологии и градски съоръжения на Луната, които не принадлежат на човека.

На повърхността на Луната учените откриват такива метали като уран 236 и нептуний 237. Тези елементи никога не се срещат в природата.

Още по темата:

 

Уфологът Джордж Греъм намери истински извънземен град на Луната! (видео)

Известният конспиролог, виртуален археолог и уфолог Джордж Греъм, основател  на популярния YouTube канал «Streetcap1», е забелязал поредната аномалия на снимка на естествения спътник на нашата планета. Този път изследователят  съобщава,… Continue reading „Уфологът Джордж Греъм намери истински извънземен град на Луната! (видео)“

 

 

Тайната мисия до Луната, която никога не се завръща на Земята (видео)

Мисията на космическия кораб „Аполо-17“ става последната в лунната епопея. Но, според неофициални данни, е била организирана още една лунна експедиция, екипажът на която не успява никога да се завърне… Continue reading „Тайната мисия до Луната, която никога не се завръща на Земята (видео)“

Астрономи са открили гигантска „кула“ на северния полюс на Луната (видео)

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *