Камера на МКС отново засне огромен НЛО (видео)

Този път един от уфолозите е успял да запише полученото изображение на НЛО близо до Международната космическа станция. Какво е това? Пита изследователят, качил клипа в интернет ?

Дали това е комически кораб или просто някакъв мистериозен обект, който може да има земен произход?

Някои потребители смятат, че това са само отблясъци и отражения върху стъклото на илюминатора, но други потребители изобщо не са съгласни с тях.

Например, един от тях казва, че за отражение това е прекалено ясен и конкретен образ, очевидно на някакъв обект, който се приближава до станцията. Между другото, това не е първият път, когато подобен НЛО се доближава до МКС. (вж. втория видеоклип, който е по-стар).

Още по темата:

 

За първи път! Фантастични кадри от вътрешността на НЛО! (видео)

Според издателя Flying Disk Press, снимки на „човекоподобен извънземен“ и „панелите за управление на летяща чиния“, се публикуват за пръв път в книга на английски език. Черно-бели изображения в кабината… Continue reading

 

Огромен розов НЛО засне камерата на МКС (видео)

Интересно явление е заснел уфологът Джордж Греъм. Той е публикувал на канала си в YouTube «Streetcap1» видео, монтирано от кадри, предадени от Международната космическа станция. Във видеото може да се… Continue reading „Огромен розов НЛО засне камерата на МКС (видео)“

Американското министерство на отбраната показа лов на НЛО (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *