НЛО се появи в онлайн предаване на НАСА на фона на Луната (видео)

Зрителите на онлайн предаване на НАСА станаха свидетели на появата на НЛО в кадър. На фона на Луната се появи извънземен кораб. Експертите обръщат внимание на факта, че появата на НЛО често се свързва с уникални природни феномени. Този път извънземните се показаха по време на суперлунието.

Обикновено НЛО заснемат аматьори. Но в това суперлуние извънземните бяха забелязани от огромна аудитория в онлайн предаването, организирано от американската космическа агенция. В кадър се появи странна летяща машина на фона на Луната.

Корабът на извънземните организира цял спектакъл – с мигащи светлини и различни цветове. Уфлозите не се съмняват, че това е апарат на представители на извънземна раса.

Уфлозите са убедени, че обектът не принадлежи към категорията на земните летателни апарати. Обаче значителна част от обикновените потребители смятат, че това е била Международната космическа станция, която е прелетяла покрай спътника на Земята.

Още по темата:

Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази… Continue reading „Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)“

 

Какво крие от хората световният елит за Луната? (видео)

Не са малко хората които са наясно, че световният елит умишлено крие какво се случва на Луната и какво има на нея. След като изгледате този клип ще разберете защо… Continue reading „Какво крие от хората световният елит за Луната? (видео)“

Знаете ли защо вече не летим на Луната- нови снимки – 2017 г. (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *