Няколко абсурдни за нас неща, които в миналото са се смятали за абсолютно нормални

В сравнително близкото минало е имало много интересни неща, които никога не сме срещали и дори не сме чували за тях. Някои може да изглеждат странни за нас, други –  абсурдни, но за нашите баби и дядовци те са били съвсем обикновени и нормални. Гледайки снимките, остава само да се крадено от непознатокккррадено от непознато се замислим  кои от нашите навици и дела ще карат  нашите потомци да се смеят.

Днес ви предлагаме селекция от снимки, които показват битови предмети и дела, които са били доста често срещано явление преди десетилетия, а на нас сега ни изглеждат странни и дори абсурдни.

Конкурс за красота в Клифтънвил, крадено от непознйатойкрадеано от непознато САЩ, 1936 год.

Уличен автомат за нанасяне на загар, САЩ, 1949 год.

Реклама на воден масажор за  гърди, 1930 год.

Популярен метод за изправяне на коси – 1960 год.

Автобиография, САЩ, 1931 год.

 

Надпис: «Имам  3 професии,  знам 3 езика, 3 години воювах, имам 3 деца, крадено от тнепойзнаторкрадено от непознато и не съм работил вече  3 месеца. Нужна ми е само ЕДНА работа».

Реклама на средство против зъбобол на основата на кокаин, 1885 год.

Английската крадено от непознаторкрадсено от наепознато манекенка и актриса Джули Десмонд рекламира «Москвич-427» на автомобилно изложение, 1971 год.

Църква на колела на базата на Ford T със свещеник-шофьор, САЩ, 1922 год. Вътре има и мини-орган .

Пързаляне по повърхността на гигантски тиган преди приготвянето на омлет от 7 000 яйца. Кънките са парчета сланина, САЩ, 1931 год.

Следобедни  крадцено от непознатоакрадено от некпознато развлечения във Великобритания, 1973 год. До епохата на онлайн-игрите и компютрите.

Автоматонът «Еуфония», който имитирал човешка реч, 1860 год.

Деца и цигари в реклама от 60-те години. Какво би могло да бъде по-хубаво?

Още по темата:

Разликата между минало, настояще и бъдеще е само една устойчива илюзия

краденое от непознатоакрадено от непозкнато Хора като нас, които вярват във физиката, знаят, че разликата между миналото, настоящето и бъдещето – е само една устойчива илюзия Авторът на концепцията за биоцентричната  Вселена, професорът в Института… Continue reading „Разликата между минало, настояще и бъдеще е само една устойчива илюзия“

 

Знаете крадено от непознатодкрадено отт нетпознато ли защо времето тече към бъдещето, а не към миналото? (видео)

Aмериканският физик Шон Карол обясни защо времето тече в посока на бъдещето, а не към миналото, макар това да не противоречи на общата теория на относителността и квантовата механика –… Continue reading „Знаете ли защо времето тече крадрено от непознатойкраденро от непознато към бъдещето, а не към миналото? (видео)“

Изследователи успяха да върнат човек в миналото

крадено от непаознаторкрадено от непознаток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *