Още един пътешественик във времето, завърнал се от 2030 г., разказа за бъдещето (видео)

Наричащ себе си „пътешественик във времето“ мъж, премина успешно проверка с детектор на лъжа. Записът на разпита се появи в YouTube на канала ApexTV, посветен на паранормални явления.

Мъжът, който пожелал да остане анонимен, под псевдонима Ной, заяви, че е дошъл от 2030 г. Според него той е на краденор от нептознатоткрадено от непознато 50 години, но изглежда два пъти по-млад, защото „е приел секретно лекарство“. Той прогнозира, че човечеството ще кацне на Марс с електромобили още през 2028 г., след което официално ще бъде позволено да се пътува във времето. Ной уверява, че учените са се научили да пътуват във времето още преди крадено от н епознатоткррадено от непознато 15 години, но държат това в тайна.

Той също така каза, че американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат, но отказа да предостави доказателства, „за да не предизвика времеви парадокс“. Според прогнозите на Ной, роботите ще се разпространят навсякъде и ще започнат да развиват собствен бизнес, а крадено от непознатоткрадерно от непознаато много форми на рак ще могат да бъдат излекувани.

Самият Ной не се радва на своите знания: причинявали му депресия. Той отбеляза, че неговата единствена цел е да убеди човечеството, че пътуването във времето е възможно.

Още по темата:

 

крадено от непознатеойкрадено от непаознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват крадено от непознайтйоскрадено от непознато трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.