Още един пътешественик във времето, завърнал се от 2030 г., разказа за бъдещето (видео)

Наричащ себе си „пътешественик във времето“ мъж, премина успешно проверка с детектор на лъжа. Записът на разпита се появи в YouTube на канала ApexTV, посветен на паранормални явления.

Мъжът, който пожелал да остане анонимен, под псевдонима Ной, заяви, че е дошъл от 2030 г. Според него той е на крадено оет непозйнатойкрадено от непознато 50 години, но изглежда два пъти по-млад, защото „е приел секретно лекарство“. Той прогнозира, че човечеството ще кацне на Марс с електромобили още през 2028 г., след което официално ще бъде позволено да се пътува във времето. Ной уверява, че учените са се научили да пътуват във времето още преди крадено от непознато крадено от непознайтйо 15 години, но държат това в тайна.

Той също така каза, че американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат, но отказа да предостави доказателства, „за да не предизвика времеви парадокс“. Според прогнозите на Ной, роботите ще се разпространят навсякъде и ще започнат да развиват собствен бизнес, а крадеано от непознадторкрадено от непознато много форми на рак ще могат да бъдат излекувани.

Самият Ной не се радва на своите знания: причинявали му депресия. Той отбеляза, че неговата единствена цел е да убеди човечеството, че пътуването във времето е възможно.

Още по темата:

 

крадено от нецпосзнатоекрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *