Пещерата на извънземните в Китай е на 150 хиляди години (видео)

Учени от Китай преди 30 години откриват загадъчна пещера, разположена на границата на провинция Кингхай (Китай) и Тибет. Тогава историята на пещерата не била изяснена, затова сметнали, че има извънземен произход.

Наблизо нямало и намек за цивилизация, затова наличието на три входа в една планина озадачило учените. Два входа били затрупани, а третият се запазил. В самата пещера имало сложна мрежа от метални тръби с диаметър един и половина фута. Тръбите водят до соленото езеро на Tосон Ху. От това може да се заключи, че системата е била предназначена за изпомпване на вода.

Учените от института в Пекин установили, че тръбите са направени преди 150 хиляди години, т.е. във време, когато хората не са знаели какво е металообработване. Освен това металът на 8% се състоял от елемент, непознат за науката.

Вероятно пещерата е била създадена от извънземните за производството на ракетно гориво чрез метода за съединяване на течен водород и течен кислород, считат уфолози. Солената вода, според експертите, е осигурявала на пришълците необходимите им вещества.

Още по темата:

В книга от 1716 г. е показан НЛО, с който Бог слиза на Земята

В книгата, публикувана през 1716 г.,  на корицата е нарисуван огромен НЛО, който навлиза в  земната атмосфера, придружен  от облаци, мълнии, и други подобни явления. Не по-малко интересно е  и… Continue reading „В книга от 1716 г. е показан НЛО, с който Бог слиза на Земята“

Човекът е бил създаден преди милиарди години от високоразвита цивилизация извън Земята

Учени откриха мистериозен текст, скрит в човешката ДНК   Руски учени от Института за квантова генетика са открили в молекулите на човешката ДНК загадъчен текст под формата на кодирана информация.… Continue reading „Човекът е бил създаден преди милиарди години от високоразвита цивилизация извън Земята“

Мистерия: Под загадъчен плаващ остров се крие вход към база на НЛО (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *