Пещерна живопис с изображения на извънземни и НЛО е открита в Индия (видео)

Праисторическите рисунки, открити в пещера близо до индийския град Шарама, се превърнаха в малка сензация. Защото тези  скални картини, вероятно показват представители на извънземна цивилизации и техните летателни апарати.

Индийските учени не могат да намерят други обяснения. За да разкрият тази вековна мистерия, археолозите се обърнали към НАСА за помощ. Специалистите от американската национална космическа агенция са съобщили в отговор, че с радост ще изучат загадъчните изображения и ще направят изводи за съдържанието им.

Местният археолог Джагдиш Бхагата предполага, че първобитните хора, които някога са живели на тази територия, са били свидетели на кацането на извънземни. Естествено, такова зрелище изключително много е впечатлило пещерните хора и те не са пропуснали да нарисуват посетителите от друг свят, както и техните кораби, в своята пещера.

Съобщава се, че възрастта на тези произведения е най-малко 10 хиляди години, те са нанесени на скалата с неизвестна боя, която учудващо добре се е запазила, за изненада на учените. Много рисунки дори са цветни. Някои от хуманоидите, изобразени върху тях, са със скафандри и държат оръжие в ръцете си.

Интересно е какви изводи ще направят учените от НАСА, които знаят, че от незапомнени времена на Земята кацат посетители от други планети?

Още по темата:

 

Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)

В древните пещери на Индия, близо до селата Chandel и Gotitola, на 130 км от град Райпур, археолози са открили праисторически пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО. С помощта на… Continue reading „Рисунки на НЛО и извънземни на 10 000 години (видео)“

 

Намерени са най-древните наскални рисунки

Група австралийски и индонезийски учени, водени от археолога Maxim Aubert от Griffith University в Куинсланд (Австралия) са използвали високоточен ураноториев метод за датиране на рисунките, открити в пещера на индонезийския… Continue reading „Намерени са най-древните наскални рисунки“

Самолети на рисунки, правени от маите

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *