Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула с информация за извънземните (видео)

Бившият сътрудник на американското правителство Робърт Мерит направи удивително изявление. Според него, 37-ят   президент на САЩ  Ричард Никсън е оставил в Белия дом капсула на времето, съдържаща секретна информация за НЛО и извънземни.

Скривалището, твърди Мерит, се крие дълбоко в подземията под официалната резиденция на ръководителя на „цитаделата на краденод от непознатоккрадерно от непознато демокрацията“, и само Никсън е знаел точното място на местоположението му.

Мерит казва, че президентът се осмелил да предприеме тази стъпка, след известния скандал Уотъргейт, когато опозореният държавник разбира, че скоро ще загуби високия си пост.

Капсулата на времето е била скрита от политика, за да могат бъдещите поколения да крадено оет непознатоцкраденоа от непознато научат истината за извънземните цивилизации и за огромното влияние, което оказват върху нашата планета.

Тайникът, по-специално, съдържа подробна информация за разумно същество с извънземен произход, което е заловено в края на 40-те години на миналия век от американски военни. Никсън казва в посланието си, че учените от Националната лаборатория в крадено от непознато ксрадено йот непознато Лос Аламос в Ню Мексико се научили да общуват с извънземния посетител, и получили от него изключително ценна информация, която им позволила да направят много открития в сферата на науката и съвременните технологии.

Президентът не е искал агентите на ФБР или ЦРУ, както и други политици, да научат тази тайна.

крадено от непознатоййкрадено от непознато

Мерит е убеден, че капсулата е скрита добре и затова вероятно   все още се намира на мястото си. Научавайки за това, бившият адвокат, Дъглас Кади, защитаващ виновните в скандала Уотъргейт, излезе със свое изявление.

Според пенсионирания адвокат, той се е свързал с представители на Националното управление на архивите и крадено от непознатоаекрадено от анепознато регистъра, за да обсъди с тях думите на Мерит. От там смятат, че ако тайникът на Никсън наистина съществува и някога бъде намерен, то той със сигурност трябва да стане публично достояние.

Може само да се гадае каква информация е скрита в това уникално хранилище.

Още по темата:

Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (видео)

В продължение на повече от 50 години американското правителство крие доказателства за контакти с крадено ао т непознатоскрадено от непознато извънземни – това твърдят 20 пенсионирани офицери от военно- въздушните сили и разузнавателни служби. 20-те свидетели… Continue reading „Офицери от САЩ твърдят: Извънземните вече са тук! (видео)“

Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)

Модификацията на климата изведнъж крадено от нерпознато скрадено от непознато премина от категорията „Конспирацията «chemtrail» в реалността, тъй като Конгресът на САЩ започна официално да провежда изслушвания за геоинженерството. Вашингтон, окръг Колумбия – В сряда под… Continue reading „Конспиративната теория за „CHEMTRAIL“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството (видео)“

Защо САЩ и Русия внезапно решиха крадено от непознатокккрадено сот непознато да възобновят лунните си програми? (видео)

крадено от непознатторкраддено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *