Съдбата на човека се определя ВЕДНАГА, в момента на раждането му

Как часът на раждане влияе върху живота ни?

От древни времена е забелязано, че времето на раждане се отразява на това как човек си взаимодейства с външния свят и как се подрежда неговата съдба. Астролозите казват, че през деня различни планети оказват влияние върху хората. Движението на планетите е циклично, както и много неща в нашия живот.

Вашият хороскоп зависи от времето на раждане:

От 00:00 до 1:59 – времето на Меркурий

Ако човекът е „отличник“, то с голяма вероятност той е роден в този отрязък. Обучението им се отдава лесно, те се радват на този процес. Връзките си с хората  могат да изграждат по два начина: или да бъдат напълно открити за партньорите, или да се оградят с бодлива тел от другите и да се затворят в своя  свят. Тяхното голямо предимство е добрият им външен вид. Те често изглеждат по-млади за  годините си, и е трудно да се отгатне истинската им възраст.

От 2:00 до 3:59  – времето на Венера

Хората от това време са работяги, в добрия смисъл на думата. С помощта на своето трудолюбие те са способни да реализират и най-смелите си идеи и заради това са готови да пожертват много неща. Включително и собственото си здраве. Техен недостатък е липсата на гъвкавост при общуването с другите хора. Те не признават позицията на опонента, въпреки очевидността на аргументите му. Те са склонни към твърдо доминиране в живота и работата. Но те са верни! Верни на семейството, бизнеса, родината –  в пълния смисъл на думата.

От 4:00 до 5:59 – времето на Марс

Хората, родени под влиянието на тази планета, са емоционални и изразителни. Те имат изключително чувство за хумор и естествен талант  да забавляват хората или със същия успех да ги разгневят. Водещата сила за тези хора не е логиката, а чувствата. Те могат, при желание, да бъдат успешни в кариерното развитие.

От 6:00 до 7:59 –  времето на Нептун

Да живеят под диктовката на сърцето е един от основните девизи на тези хора. Логически да се изчислят техните действия е невъзможно. Отвътре те са мистериозни и загадъчни. За тях са важни духовните компоненти на личността у другите хора. За тях е чуждо да преследват материалните блага в  този свят. Те успешно се развиват в творчески професии.

От 8:00 до 9:59 – времето на Уран

Тези хора по природа са общителни. Те не понасят самотата, имат голям брой приятели и познати, с които  с удоволствие прекарват времето си. Те са склонни да бъдат директни в общуването, обичат да помагат на хората, дори и да не се  познават добре с тях, без да очакват те да им отговорят със същото.

От 14:00 до 15:59 – времето на Плутон

Тези родени в този интервал имат вродения дар да убеждават. Към целта си вървят по план. Харизмата им е хармонична и много естествена. Между другото, Плутон дава на такива хора външност, към  която другият пол обикновено не е безразличен.

От 16:00 до 17:59 – времето на Венера

Венера дарява на тези хора нотки на романтичност. Двойственост, колебание и половинчати  решения не са за тях. Ако целта е поставена, такъв човек със сигурност ще доведе въпроса докрай! Той може да се превърне в любимец на съдбата с хроничен късмет или, напротив, животът му да бъде непрекъсната поредица от провали.

От 18:00 до 19:59 – времето  на Меркурий

Тези хора са фанатици на тема здравословен начин на живот. Спортът, балансираната диета са техни хобита. Също така са склонни да избират професия, свързана с медицината. Те не харесват слабости нито в себе си, нито в  другите. Могат да  живеят спокойно  само ако начинът им живот е с ясен ред и е под постоянен контрол.

От 20:00 до 21:59 – времето на Слънцето

Горещото Слънце прави тези хора страстни и любвеобвилни. Често са склонни към звездната болест, опитват се да се открояват от тълпата и да привличат  максимално внимание. Родени актьори – това са хората на слънцето. Те са лидери в живота. Такива хора се наслаждават на похвали и дори и на очевидни ласкателства.

От 22:00 до 23:59 –  времето на Луната

За тях е свойствено да бъдат загадъчни. Трудно е да бъдат разгадани от другите. Те са хора с фина духовна организация, имат силна интуиция. Подпомагайки другите, те разчитат на взаимна благодарност и подкрепа. Това е рядък случай на хора, които знаят какво искат. Те искат да живеят според собствените си правила, без диктовка от чужди правила.

Още по темата:

* Карл Юнг: Всеки човек има Две души!

„Твърдя, че човек  се ражда с вече оборудван   високо диференциран и всестранно развит мозък, чиито безброй атрибути често създават антагонизъм. Повечето хора все още вярват, че всичките им ежедневни реакции… Continue reading „* Карл Юнг: Всеки човек има Две души!“

Чудесата на сътворението: На небето човек знае всичко

Събуждайки се от кома,  Ландън заявил, че е бил на оня свят, където се срещнал с починалия баща, с приятеля си и дори с неродените си брат и сестра. На… Continue reading „Чудесата на сътворението: На небето човек знае всичко“

Печални новини: Раят не съществува, а смъртта на човека е завинаги!

Related Posts

One thought on “Съдбата на човека се определя ВЕДНАГА, в момента на раждането му

  1. Аз съм точно обратното на всяко едно нещо написано за моята часова зона :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *