Сражение между два НЛО бе заснето в САЩ (видео)

В американския щат Невада е била заснета небесна „битка на два НЛО„. Видеоклипът е публикуван в популярния канал на YouTube UFOmania, посветен на различни паранормални феномени. Видеото е изпратено от жена, която записала „шокиращата битка“ от прозореца на колата си, докато приятелят и бил в магазина.

Тя казва, че отначало забелязала девет или десет ярки точки в небето, които приличали на звезди. Точките се подредили под ъгъл от около 45 градуса и започнали да се движат нагоре. Подобни точки се насочили към тях. Изглеждало така, сякаш в небето се води престрелка между загадъчни летящи обекти, които са невидими за очите.

В коментарите към видеото се разгоря дебат дали това може да се смята за битка на извънземни или не. Някои пишат, че мистериозните светлини са само отражения в стъклото от фаровете на автомобилите, които минават оттам.

Други яростно твърдят, че това не е така, защото събитието се случва през деня и фаровете на автомобилите са изключени. А и мистериозните светлини се движат доста по-бързо от автомобилите.

Още по темата:

НЛО с форма на пирамида се появи в Канада (видео)

Secureteam10 съобщи, че в Канада е заснет впечатляващ НЛО, който е имал форма на пирамида. Местен жител от Скарбъро, район в Онтарио, случайно станал свидетел на неидентифициран летящ обект (НЛО),… Continue reading „НЛО с форма на пирамида се появи в Канада (видео)“

Изтребители преследваха НЛО над Лас Вегас в САЩ (видео)

Два изтребителя са преследвали НЛО над Лас Вегас в САЩ. Инцидентът е заснет с камера от свидетел на събитията. Съдейки по видеото, НЛО е далеч по-бърз от самолетите и лесно… Continue reading „Изтребители преследваха НЛО над Лас Вегас в САЩ (видео)“

НЛО излетя от светеща сфера пред очите на жители на Калифорния (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *