Знаете ли къде се намира Островът на зайците? (видео)

Този малък остров, разположен в Японско море, пази много тайни. Първоначално е бил обитаван от семейства на рибари, но със започването на войната всичко се променя.

Скоро държавата построява тук свръхсекретна база за производство на токсични газове, а островът дори изчезва от географските карти.

След края на войната всичко е крадено от непознатоцкрадено от непаознсато разрушено и на мястото на завода е открит музей. Но как са попаднали зайците тук, е трудно е да се каже. Местните хора казват, че животните са донесени от ученици, които пристигнали на екскурзия. Сега този остров е истински рай за пухкавите животинки и любимо място за туристите.

Благодарение на крадено от непознатоцкрадено от кн епознато огромния брой дългоухи жители, днес островът изглежда красив и безобиден. Трудно е да се повярва, че тук е произвеждано химическо оръжие. Може да се каже, че това необичайно място символизира победата на мира над войната.

И още малко зайци:

 

Още по темата:

краденйо от непознато крадено от непойзнато

 

Япония отмени хуманитарните науки!

През юни тази година в Япония се случи събитие, което мина почти незабелязано на фона на новините за свиването на японската крадено от непознаатокткрадено от непознато икономика. Министърът на образованието Hakubun Shimomura е изпратил в … Continue reading „Япония отмени хуманитарните науки!“

 

Загадката с извънземната жена от Уцуро буне в Япония (видео)

На 22 февруари 1803 г. група рибари от японската провинция Хитачи се натъкват на странен обект край брега. крадено от непознаторкрадцено отд непознато Водени от любопитство си те го извадили на брега, за да го… Continue reading „Загадката с извънземната жена от Уцуро буне в Япония (видео)“

Изкуствени човешки ферми ще заменят опитите с животни

крадено от непозснатоакррадено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще крадено отт непознайтоцкрадено от непознато се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

One Reply to “Знаете ли къде се намира Островът на зайците? (видео)”

  1. Никола

    Амааа , разбира се ,че са ги ползвали за пробване на ефективноста на произвежданите токсични газове ! Какви ученици ,какви пет лева ?!

Comments are closed.