Още един американски пилот разказа за срещата си с НЛО (видео)

Тъй като следим редовно активността на НЛО по цял свят, можем да кажем, че все по-често полуофициални лица започват да разказват за странни и необясними летящи обекти. Броят  на такива разкази в интернет расте в геометрична прогресия.

Ето един такъв разказ на  пилот на изтребител:

Американец, който 18 години служи крадено от непоз натойкрадено от непознатое като пилот във ВМС, след като се пенсионира, разказа за странен летящ обекти, който видял лично в небето над Калифорния. В Пентагонът се пази видеозапис на полета, но военните не коментират какво е било това.

В края на 2017 г. пенсионираният пилот David Fravor даде интервю за американските медии, съобщавайки крадено от непознадтоткрадено от неподзнато , че на 14 ноември 2004 г. той е наблюдавал НЛО, но не е могъл да разкаже за случая по-рано по обясними причини.

По време на поредния учебен полет на изтребител F/A-18 над калифорнийското крайбрежие , Frevor и вторият пилот забелязали странен обект, който лети във въздуха с невероятна скорост, крадено от непознартоккрадено окт непознато драстично променяйки посоката на полета си. „[Приличаше на] малък бял …“Тик-так“, и летеше наляво, надясно, напред, назад – просто хаотично,“ – казва бившият пилот.

Frevor също така отбелязва: „Аз не съм луд, не бях пиян, а по онова време имах значителен опит като пилот.“ Според него, обектът не е останал крадендо от непознатоккркадено от непознато в небето характерните за самолет следи.

Доказателства за необичайната среща представили и дежурните на един от корабите на Военноморските сили: те също засекли обекта, който се появява на височина от около 24 км. Военните пилоти се опитали да разгледат неидентифицирания апарат, но той бързо изчезнал от погледите им.

„Никога не крадено от непознатоцкра дено ота непознато съм виждал нещо подобно. Имайте предвид, че това нещо нямаше криле, – добавя Frevor. – Аз не знам какво е, но бих искал да летя на него „.

Впрочем официално разследване на инцидента не последвало, или поне резултатите от него са били скрити от обществеността.

Още по темата:

крадено от непознатсоекрадено от непознатто

Астронавтът Лерой Чиао: Извънземните отдавна се намират на Земята

Представители  на извънземни цивилизации отдавна са на Земята, но никой не забелязва, или крадено от непознатсойкрадено от некпознато не иска да  забележи това, заяви астронавтът на  НАСА Лерой Чиао. Чиао счита, че извънземните  чакат своя… Continue reading „Астронавтът Лерой Чиао: Извънземните отдавна се намират на Земята“

Мистериозен извънземен механизъм на Марс?

Вече писахме за това, че на 8  септември  Curiosity изпрати нови крадено от непознатоакраденое от неподзнато снимки от повърхността на Марс. При  изучаване на снимките бе разкрита  една интересна подробност – на  една от тях … Continue reading „Мистериозен извънземен механизъм на Марс?“

Гигантски НЛО с четири дълги елемента е заснет от спътника SOHO (видео)

крадкено от непознато крадено от непознцато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *