Брад Стийгър: Хората с отрицателен резус фактор могат да са потомци на извънземните!

Както знаем, има 4 кръвни групи (A, B, AB и O), плюс Резус фактор, който може да присъства (положителен) или да отсъства (отрицателен). И именно този отрицателен резус фактор се превърна в основата на една много интересна и, най-вероятно, фантастична теория.

Американският археолог Брад Стийгър е автор на произведения главно по теми като паранормални явления, спиритизъм и извънземни. Неговите книги се продават добре по целия свят и той е доста популярен сред определена читателска аудитория.

Независимо от това, учените винаги яростно го критикуват, като го обвиняват в липсата на научни доказателства. Въпреки че читателите смятат, че книгите на Стийгър са познавателни и интересни, това още не значи, че информацията му е достоверна.

В допълнение към други размишления върху свръхестествените феномени, Стийгър има и една много предпазлива хипотеза за негативния резус фактор. Той твърди, че такива хора имат уникални характеристики, но ние не знаем какъв със сигурност е техният произход.

Приматите има положителен резус фактор, но хората далеч не винаги го имат. Сред баските,  живеещи в Испания, 30% от хората са с отрицателен резус фактор, като това е най-високият показател. Но произходът на този народ все още е мистерия.

Израелците от източен произход, чернокожите евреи от Етиопия и самаритяните с отрицателен резус фактор също съставляват 30%. Също така има предложение, че медиумите, целителите и хората с нестандартни способности се различават точно по този резус фактор със знак минус.

● Учените нямат представа за произхода на негативния резус. Но се счита, че резус факторът се появява преди 35 000 години, като въобще не е известно как се е случило това. Стийгър предполага, че това може да е извънземен произход, но не може да бъде доказано.

● Друга ситуация, която привлича вниманието – това е жена с отрицателен резус и възможни проблеми с бременността. Защо? Когато плодът е с положителен резус фактор, възниква резус несъвместимост. Тя обикновено е некритична при първата бременност, но създава проблеми при последваща бременност. Имунната система на майката започва да третира фетуса като чуждо тяло и да произвежда антитела, които го атакуват.

● У хората с отрицателен резус се отбелязва по-висок коефициент на интелигентност (IQ) в сравнение с носителите на положителен. Температурата на тялото им е малко по-ниска, а косата е светла или червена. Ментално и емоционално те са значително по-стабилни и по-уравновесени. Те не понасят студа и са много чувствителни към температурните промени. Те имат предимно светли очи.

Въпросите, които си задава Стийгър и започва да изгражда тази теория са: Защо тялото „атакува“ собственото си дете? Защо го възприема като чуждо тяло?

Това явление не е напълно изучено от учените и вероятно никога няма да можем напълно да го разберем. Възможно е произходът на отрицателния резус да е мутация или да е определен клон на еволюцията в продължение на много години, тъй като хората, като правило, се адаптират към околната среда и условията, които ги обкръжават.

Независимо от това, това Стийгър вижда в това наследство от извънземен разум, а носителите на отрицателния резус фактор разглежда като възможни потомци на извънземните.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мутанти : Индиец притежава неизвестна кръвна група

  Несъществуваща  кръвна група е открита у служителя  в индийски терариум Сингх Абу, който забелязал веднъж, че при ухапване от кобра организмът му не реагира. Повтаряйки опасния  експеримент с гюрза,  той… Continue reading „Мутанти : Индиец притежава неизвестна кръвна група“

В НЛО долитат … нашите потомци?

  Съвременните физици смятат, че тунелите, които съществуват между световете, както и способността да се пътува през времето, не са изобретения на научната фантастика, а реалност. Нека си представим, че ние… Continue reading „В НЛО долитат … нашите потомци?“

Учените намериха течна кръв от мамут, ще го клонират

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *