Извънземен боен кораб? Какво заснеха камерите на МКС? (видео)

Камерите, монтирани на борда на Международната космическа станция (МКС), са заснели неидентифициран летящ обект с големи размери и странни очертания.

Онлайн излъчването, което може да гледа всеки в интернет, веднага е било спряно, но Streetcap1 е успял да запише кратко видео, който е публикувал на канала си.

Уфологът Скот Уоринг след анализа на видеото изрази голяма загриженост поради това, че е видял не просто извънземен космически кораб, а боен такъв.

Разбира се космическата агенция НАСА мълчи за появата на НЛО на орбитата на Земята и тяхната дейност. Сега все повече и повече уфолози са уверени, че от хората се крият неопровержими факти за съществуването на извънземен живот.

Още по темата:

 

Извънземните унищожиха звезда?

  Беатрис Вилароел, която работи в шведския   университет в Упсала, е успяла  заедно с група колеги да наблюдава изчезването на голяма звезда, което се е случило без никакви логични причини.… Continue reading „Извънземните унищожиха звезда?“

 

За феите, извънземните кораби и бази, както и за други необясними явления (видео)

Тези необясними явления ни съпътстват през целия живот, в наше време е трудно да срещнете някой, който да не се е сблъсквал с един или друг мистериозен случай, който… Continue reading „За феите, извънземните кораби и бази, както и за други необясними явления (видео)“

Огромни НЛО все по-често се появяват около притихналото Слънце (видео)

Related Posts

One thought on “Извънземен боен кораб? Какво заснеха камерите на МКС? (видео)

  1. Къде преподават извънземни обикновени кораби,там сигурно знаят нещо и за бойни …..ай стига де …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *