Извънземен кораб над Мексиканския залив (видео)

Авторът на това видео, Ерик Kипкър не твърди с абсолютна сигурност, че той е успял да снима извънземен кораб, но над Мексиканския залив през онази нощ се е появило нещо наистина странно и необяснимо, което не изглежда като земен самолет, пише еsoreiter.

И което е интересно – в този час стотици очевидци са наблюдавали този обект в курортния град Панама Сити Бийч, Флорида.
Ето какво пише Ерик Кипкър за това:

В този момент аз просто се възхищавах на залеза, който приличаше на фантастична картина над морето. И изведнъж в тази картина някой добави още малко фантастика – НЛО, напомнящ с вида и поведението си извънземен кораб. Естествено бях шокиран от това събитие, но успях да запиша това уникално небесно представление.

Уфолозите потвърдиха автентичността на видеото, но те не знаят какъв е този апарат, появил се над Мексиканския залив. Възможно е той да е само военна „играчка“ или нещо друго –  земно. Но НЛО много прилича  и на апарат на извънземните.

Още по темата:

НЛО, нарисуван на папирус от Древен Египет, бе представен пред публиката (видео)

Мистериозно изображение на  нов експонат в Кайро музей, т.нар погребален папирус Djedkhonsuiefankh (неговата възраст се оценява на 3000 години) илюстрира свръхестествена сцена: излъчващ лъчи обект във формата на диск,  стои … Continue reading „НЛО, нарисуван на папирус от Древен Египет, бе представен пред публиката (видео)“

НЛО над Плевен (галерия)

Снимките са правени в Плевен, вечерта на 25 август 2017 г. с фотоапарат Sony DSC-HX300. Както пише нашият читател И. Василев, той е искал да снима Луната, но когато разгледал… Continue reading „НЛО над Плевен (галерия)“

Фантастични кадри: НЛО преследва руски изтребители Су-34 (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *