Известният певец Роби Уилямс отново заговори за срещи с НЛО

Според статистиката на американските уфолози най-малко една четвърт от земните жители са се сблъсквали с неидентифицирани летящи обекти или дори с извънземни.

Ако се замислим, това е много впечатляваща цифра. Но възниква закономерен въпрос: Колко от тези хора са знаменитости, чиито думи могат да окажат значително влияние върху общественото мнение? Днес, когато скептицизмът по отношение на НЛО бързо намалява, все повече и повече известни личности съобщават за срещите си с гости от дълбините на космоса, а историите им не могат да не ни впечатлят.

Една от първите звезди от световен мащаб, която направи такова признание, беше певецът Роби Уилямс. Преди десет години той каза, че е видял „летяща чиния“ със собствените си очи.

Преди няколко дни 44-годишния британец даде интервю и журналистите го попитаха дали той държи и сега на тези свои думи, а популярният певец на песни, любимецът на публиката, отговори положително, и охотно разказа за срещата си с непознатото. Според Уилямс той многократно е срещал НЛО както в Обединеното кралство, така зад Атлантическия океан.

Певецът казва, че тези срещи са невероятно интригуващи и ярки. Едната от тях е продължила почти час, а непознатият обект с извънземен произход е бил в непосредствена близост до нашия герой. Британецът разказа пред репортерите:

„Видях много странни явления, които не мога да обясня рационално. Един от тези НЛО беше точно над мен, на около 45 метра и в момента имах топка за тенис в ръката си. Ако исках можех да я хвърля към това нещо.

Бях абсолютно трезвен, а и преди това не съм използвал наркотици или алкохол. Но след това дори реших да си направя изследване (за всеки случаи), а съставът на кръвта ми бе подозрителен за лекарите, а в мозъка ми намериха нещо странно, като радиация.

Бях незабавно изпратен в интензивното отделение, след което се възстановявах от инцидента в дома ми в Лос Анджелис в продължение на два месеца. С една дума, това далеч не е безопасно – среща с НЛО и аз силно препоръчвам на другите да стоят далеч от „летящи чинии“.

Някои смятат, че бившият член на поп групата „Take That“ измисля тези истории, за да привлече вниманието на пресата. Други са сигурни, че Уилямс всъщност се е свързал с представители на извънземни цивилизации, като при това много рискува репутацията си, като прави такива изявления.

Но има някои (започнахме тази бележка с тях), които са сигурни, че всичко е вярно, че Роби Уилямс казва истината, защото самите те са се сблъсквали с нещо подобно.

Още по темата:

 

Джон Ленън получил подарък от извънземните

Джон Ленън (1940-1980 година), английски певец и текстописец, китарист и пианист, един от членовете на легендарната „ливърпулска четворка“ „Бийтълс“ –  много се интересувал от феномена НЛО. Той дълго време бил… Continue reading „Джон Ленън получил подарък от извънземните“

 

Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър отново потвърди съществуването на извънземни

Бившият високопоставен чиновник в  канадското правителство Пол Хелиър (Paul Hellyer), който през 2011 г. заяви, че  САЩ разполагат с извънземни технологии, направи ново скандално изявление по проблемите с извънземни цивилизации.… Continue reading „Бившият канадски министър на отбраната Пол Хелиър отново потвърди съществуването на извънземни“

Пол Хелиър публикува класификация на извънземните раси и техните кораби

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *