Китайски уфолози: На Луната има руини на огромни градове! (видео)

Ако НАСА постоянно прави корекции и скрива от широката публика много снимки от Луната (или поне така твърдят уфолозите), то снимките, изпратени от китайски спътник Chang’e, позволяват сега да се откриват там невероятни неща, пише esoreiter.

Така например, китайските уфолози са намерили на снимки, направени от техния спътник Chang’e крадено от несподзнаторкрадено от непознато изкуствени съоръжения, които коренно се различават от местния пейзаж, въпреки че, разбира се, това не са градове, а само руини, останали от някогашни големи лунни селища. Кой ги е построил, и кой ги е унищожил по-късно – е неизвестно.

А китайските уфолози предполагат, че тези градове са унищожени от земляните крадено от непознатоакрадено от непознаато за да се скрие от обществеността присъствието на извънземни, тоест това са били извънземни градове.

Това фантастично предположение е направено въз основа на изследването на кратери, намерени в близост до руините на лунните градове. На тези места на Луната има големи гратери, образувани очевидно от метеорити, и по-малки, които китайските крадено от непознацтойкрадено от непозанато учени считат за следи от земни ракети и бомби.

Китайските уфолози- ентусиасти се надяват, че техният сателит Chang’e, изстрелян още през 2011 г., ще позволи да се разкрият всички тайни и мистерии на Луната, скривани досега от другите космически сили САЩ и Русия.

Дали ще успеят или не, е трудно крадено от рнепознатоакрадено сот непознато да се каже, защото и космическата агенция Китай може също да реши да засекрети цялата информация за нашия загадъчен спътник. Който, между другото, според някои конспиративни теории, е създаден изкуствено, за да осветява нашата Земя през нощта (или дори за някои друго цели, за които ние и днес нищо не крадено от непознатоскраде но от непоз нато знаем).

Има и още неясни неща: дали Луната е създадена от древна, по-напреднала цивилизация на нашата планета или все пак от извънземни?

Още по темата:

краденро от непознатоткрадено от непознаато

Китайският луноход „Чанъе-3“ е заснел хуманоид (видео)

Китайският лунен ровър „Чанъе-3„, на 6 декември 2013 г. влезе на лунна орбита и кацна на Луната на 14 декември 2013 г. Китайският апарат направи серия от снимки на лунната… Continue reading „Китайският луноход „Чанъе-3“ е заснел хуманоид (видео)“ крадено от непознатоакрасдено от непознкато

 

Луната: „Черният Монолит“, който посрещна китайския луноход (видео)

На снимки, изпратени от китайския луноход „Чанъе-3“, ентусиастите откриха голям черен монолит с правоъгълна форма, намиращ се на около 400 метра от лунохода. Мистериозният обект, заснет на Луната,  има геометрично… Continue reading „Луната: „Черният Монолит“, който крадено от непознатойкрадено от непоезнаато посрещна китайския луноход (видео)“

 

Мистериозен правоъгълен портал се материализира в небето над Китай (видео)

краддено от непознатоекраадено от непознато крадено от непойзнатоцкраденцо от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *