Кой е изваял древните астронавти в храма на Хойсалесвара, Индия? (Видео)

Това е храмът на Хойсалесвара в Индия, където  виждаме много странни скулптури: тези каменни образи много приличат на съвременните астронавти. Имат шлемове, които напълно покриват главите им.

Всеки  носи на ръцете си защитни ръкавици. Ако ги погледнем отблизо можем дори да видим, че някои от тях имат кабели, които излизат крадено оте непознатойкрадено оат непознато от едната страна на шлема и са свързани със сферично устройство в задната част на шлема.

Ако сравним тези каменни образи със съвременните астронавти, тогава сходството се оказва доста голямо. Тези каменни фигури са създадени преди 900 години, а някои дори казват, че този храм е построен преди много хиляди крадено от непотзнатойкрадено от непо знато години.

Въпросът е, дали тези скулптури показват астронавти  или представляват и нещо друго?

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мистерия в Индия: Небесен портал, от който излиза НЛО, бе заснет от туристи (видео)

Май 2016 – Индия, Bateshwar. Мистериозните кадри са заснети от туристи. На крдадено от непознатоекрадено от непознато тях се вижда как НЛО излиза от отворил се в небето портал. OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО… Continue reading „Мистерия в Индия: Небесен портал, от който излиза НЛО, бе заснет от туристи (видео)“

Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне“

Индийското правителство обяви, че секретната програма на  САЩ –  HAARP, е отговорна за глобалното затопляне. Според министъра на околната среда Анил Мадхав Дейв, правителството на САЩ крадено от нцепознатоткрадено от нецпознато е в състояние да… Continue reading „Шокиращо изявление на Индия: HAARP е „истинската причина за глобалното затопляне““

В Индия извънземните са построили база за НЛО?

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоакрадено оцт непознакто

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *