Мексиканското правителство публикува сериозни доказателства за съществуването на извънземни!

Наскоро публикуваните документи и предмети на маите, които са на най-малко 1300 години, показват, че хората на Земята не са сами и че съществуват много съвременни технологии, включително и за пътувания в космоса, които вероятно са съществували преди хиляди години.

Не само че мексиканското правителство представи тези артефакти като документи, които потвърждават контакти на маите с извънземни, но смята, че тези посетители може да  са били нашите предци, а  човешката раса вероятно се е появила на планетата,  благодарение на посетителите  от далечния космос.

Някои смятат, че представянето на тази информация от страна на мексиканското правителство е голяма крачка за човечеството към истината, която най-накрая е  достъпна за обществеността.

Това може насърчи и други правителства по целия свят да публикуват подобна информация, за да се свали грифът на секретност от  НЛО и извънземните.

1. Двата кръга в близост до центъра на артефакта изглеждат като скица на Земята.
2. Изглежда като някакъв космически кораб.
3. Изглежда като масивна комета или астероид, който се насочва към Земята.
4. Изглежда като специално проектиран космически кораб, способен да отклонява големи комети или метеорити, като апарата на НАСА “Deep Impact”
5. Изглежда като астронавт, който управлява космически кораб.
6. Изглежда като безпилотен апарат.

Мексиканското правителство също така публикува текстове от книгата на маите, артефакти и значими документи, доказващи, че маите са имали контакт с извънземни и че тези данни се потвърждават и от археолозите.

В съобщението за пресата Rosando потвърди, че маите са имали контакт с извънземни и че такива събития са преведени от оригиналните текстове на маите, които все още се пазят в подземни бункери на правителството на Мексико. Intelihub посочва, че Rosando в скорошно интервю е признал, че в мексиканската джунгла съществува писта, която е на 3000 години. Той добави също, че мексиканското правителство пази тази информация в тайна почти 80 години.

Засега е известно, че плочките с релефи и резба, на които се виждат извънземни и НЛО, са артефакти на маите, намерени в Мексико и на няколко места в Гватемала.

Guardian описва тези артефакти като провокативни и показателни, но смята, че трябва да се изчака да излезе  нов документален филм. Тези възгледи споделя и министърът на туризма в Гватемала Гилермо Новели Кузада.

По материали на svettajni.com

Още по темата:

 

Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико (видео)

В Мексико е намерена мистериозна статуетка, принадлежаща на древната цивилизация на маите. Интересна подробност – „извънземен хуманоид“ държи човешка глава. Статуята се състои от змия, която, както се вижда, обвива… Continue reading „Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико (видео)“

 

Самолети на рисунки, правени от маите

Чинията е намерена  в пирамида на маите. Коментарите в случая са излишни … И Това не е първата подобна находка.  .  Continue reading „Самолети на рисунки, правени от маите“

Епохата на Петото Слънце на маите завърши – човечеството навлиза в нова ера

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *