Мистерии: Нощното небе е станало много по-ярко, странно сияние идва от мястото, където е Слънцето! (видео)

Нощното небе е станало много по-ярко от обикновено. Има нощи, когато всичко наоколо сякаш свети, но светлинният източник не е Луната, тогава какво? Светлината идва от мястото, където е Слънцето, но през нощта то не трябва да се вижда.

Подобен феномен се наблюдава по цял свят, но най-вече в САЩ. На 12 март 2018 г. жителите на Уелингтън, щата Охайо, са наблюдавали светкавици в нощното небе. Причината за тези мистериозни светлини зад хоризонта не е изяснена.

Много хора по целия свят забелязват, че на небето се случва нещо странно. Нощното небе е станало много по-ярко и и странно сияние се излъчва от мястото, където се намира Слънцето. Тази светлина се разпространява по целия хоризонт, сякаш Слънцето не се е скрило зад хоризонта през нощта, а е увиснало зад него.

Същата странна светлина са наблюдавали и жителите на град Опоони, Нова Зеландия, където на запад са видели необичайна светлина и след залез слънце.

Какво става? Могат ли всички тези аномалии да бъдат свързани с предсказваната смяна на полюсите на Земята?

Или магнитосферният щит на нашата планета дотолкова е отслабнал, че слънчевият вятър свободно прониква през него, предизвиквайки тези странни сияния? Ще видим…

Още по темата:

Вчера някой внезапно „изключи“ Слънцето…

  Вчера, според данните на спътника GOES-15, който прави мониторинг на активността на Слънцето, е записан странен спад в рентгеновото излъчване на нашата звезда. Активността на светилото буквално се сринала,… Continue reading „Вчера някой внезапно „изключи“ Слънцето…“

 

Мартин Армстронг предупреждава: „Слънцето изстива по-бързо, отколкото си мислехме. Пригответе се!“ (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *