Мистерии: „Операторите“, които управляват Слънцето, изглежда си правят експерименти с него

Нещо необичайно се случва на Слънцето. Вече два пъти за кратък период от време, на светилото е регистриран пълен срив на всякакъв вид дейност. На графиките това се вижда ясно.

В същото време, геомагнитните бури на Земята не спират, а вълна след вълна покриват атмосферата на планетата и причиняват геомагнитни смущения по три пъти на ден.

Тази сутрин мониторингът на геомагнитните смущения буквално се срина, просто на скалата липсва такъв висок обхват, който да покаже нивото на смущения, които далеч надвишават стандартните стойности.

Дори и на тези, които не разполагат със система за наблюдение на геомагнитните смущения, и ползват данни от публични източници, предоставяни от НАСА, които обикновено занижават всички реални показатели, е ясен днешния скок, но той е занижен до ниво слаби магнитосферата нарушения.

Кой е прав, и кой дава неверни данни, е интересен въпрос, а вторият е не по-малко актуален – Какво се случва със Слънцето? Може би „операторът“ на Слънцето си прави някакви експерименти? Освен това е изненадващ и този факт, че след като няма никаква слънчева активност, защо Земята е подложена на толкова силни удари от космическото време?

Отслабва ли геомагнитното поле, което защитава нашата планета? Защо? Това означава ли скорошна смяна на полюсите?

Как всичко това засяга хората? Тъжно е, но науката не се занимава с този въпрос, както и медицината. Никой не провежда изследвания върху ефектите на космическото време върху човешкия организъм.

По материали на Харковската астрономическа лаборатория.

Още по темата:

 

Вчера някой внезапно „изключи“ Слънцето…

  Вчера, според данните на спътника GOES-15, който прави мониторинг на активността на Слънцето, е записан странен спад в рентгеновото излъчване на нашата звезда. Активността на светилото буквално се сринала,… Continue reading „Вчера някой внезапно „изключи“ Слънцето…“

Мистерии: Нощното небе е станало много по-ярко, странно сияние идва от мястото, където е Слънцето! (видео)

Нощното небе е станало много по-ярко от обикновено. Има нощи, когато всичко наоколо сякаш свети, но светлинният източник не е Луната, тогава какво? Светлината идва от мястото, където е Слънцето,… Continue reading

Мартин Армстронг предупреждава: „Слънцето изстива по-бързо, отколкото си мислехме. Пригответе се!“ (видео)

Близо до Слънцето е открит гигантски извънземен кораб (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *