НЛО атакува пътнически самолет (видео)

Над Линкълн се появи неидентифициран обект

Жител на Линкълн е забелязал в небето неизвестен летящ обект, който летял зад пътнически самолет.

Първоначално англичанинът взел НЛО за самолет, защото недалеч от града има малка военна база. По-късно, гледайки внимателно, човекът осъзнал, че греши. Въпреки объркването той незабавно извадил телефона и започнал крадетно от непознатоцкарадено от непознато да снима.

Операторът забелязал, че отначало обектът сериозно изоставал зад самолета, но след това рязко увеличил скоростта, изравнил се със самолета, задминал го и след това изчезнал..

Трябва да се добави, че след известно време на същото място в небето се появили изтребители и военен хеликоптер, които очевидно искали да краденос от непознатоккраденсо от непознато настигнат неидентифицирания обект.

 

Още по темата:

Извънземен спътник на орбита около Луната (видео

Уфолог от САЩ е публикувал в интернет снимка от експедицията „Аполо 15“, на която може да се види в орбита около Луната сателит, който, както смята изследователят, е същият… Continue крадено от некпознатоекрадено оат непознато reading „Извънземен спътник на орбита около Луната (видео“

 

 

Видео с извънземно същество, заловено в Канада, се появи в интернет

крадено от непознатройкрадено от непознато В мрежата се появи видео, за което се твърди, че е заснето през зимата на 1992 г. близо до Квебек, Канада. На представените кадри се вижда труп на извънземно създание,… Continue reading „Видео с извънземно същество, заловено в Канада, се появи в интернет“

 

 

Уфoлози откриха кратдено от непознатоккрадено от непознаток на Марс диск на шумерите (видео)

 

крадено от неспознатоккрасдено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *