НЛО атакува пътнически самолет (видео)

Над Линкълн се появи неидентифициран обект

Жител на Линкълн е забелязал в небето неизвестен летящ обект, който летял зад пътнически самолет.

Първоначално англичанинът взел НЛО за самолет, защото недалеч от града има малка военна база. По-късно, гледайки внимателно, човекът осъзнал, че греши. Въпреки объркването той незабавно извадил телефона и започнал да снима.

Операторът забелязал, че отначало обектът сериозно изоставал зад самолета, но след това рязко увеличил скоростта, изравнил се със самолета, задминал го и след това изчезнал..

Трябва да се добави, че след известно време на същото място в небето се появили изтребители и военен хеликоптер, които очевидно искали да настигнат неидентифицирания обект.

 

Още по темата:

Извънземен спътник на орбита около Луната (видео

Уфолог от САЩ е публикувал в интернет снимка от експедицията „Аполо 15“, на която може да се види в орбита около Луната сателит, който, както смята изследователят, е същият… Continue reading „Извънземен спътник на орбита около Луната (видео“

 

 

Видео с извънземно същество, заловено в Канада, се появи в интернет

В мрежата се появи видео, за което се твърди, че е заснето през зимата на 1992 г. близо до Квебек, Канада. На представените кадри се вижда труп на извънземно създание,… Continue reading „Видео с извънземно същество, заловено в Канада, се появи в интернет“

 

 

Уфoлози откриха на Марс диск на шумерите (видео)

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *