Конспирация: Може ли на Луната да лети птица? (видео)

В такава ли физическа действителност, за която ни разказват приказки още от детството и чак до смъртта ни, живеем с вас?

Авторът на поредния конспиративен клип Chad H. показа изрезка от един документален филм на НАСА с кацането на американските астронавти на Луната.

Разбира се, този филм е гледан от много хора, много пъти, но само опитното око на конспиролога е било в състояние да забележи  някои аномалии в клипа. У странният обект, който лети на заден фон (вижте видеоклипа по-долу), ясно се виждат размахващи се криле – това е птица!

Но може ли птица да лети на Луната? Това е абсурд! Май се оказва, както отдавна твърдят конспиративните теории, че всички тези записи – са измама от страна на НАСА и правителството на САЩ, които в космическата надпревара със Съветския съюз са направили каквото трябва. И вероятно не само това.

Но има и един конкретен и неразрешен досега въпрос: Защо всички правителства по света, включително и на Съветския съюз, от тогава та досега (това се отнася и за учените) мълчат за тази авантюра на ХХ век? Нима поддръжниците на теорията за плоската Земя, теорията за матрицата, теорията за световната конспирация,  са прави?

В края на краищата само с това може да се обясни тази загадка, както и много други подобни, които се случват в нашия прекрасен свят. В такава ли физическа действителност, за която ни разказват приказки ще от детството и чак до смъртта ни, живеем с вас?

Още по темата:

Конспирации: Прародителите на човечеството организират през март световна пресконференция?

Както ни информират приятели и инсайдери от различни водещи световни информационни агенции и телевизионни канали, вчера много от тях са получили по имейлите си странни писма. Това са еднакви текстови… Continue reading „Конспирации: Прародителите на човечеството организират през март световна пресконференция?“

Конспирации: Наистина ли Международната космическа станция се намира в Космоса? (видео)

През последните години все по-голяма популярност набира теорията, че Международната космическа станция всъщност е измама, в която участват 14 страни, включително Русия и Америка.. Уфолози и конспиролози намират все повече… Continue reading „Конспирации: Наистина ли Международната космическа станция се намира в Космоса? (видео)“

Конспирации: На снимка на Луната по време на мисията „Аполо 17“ се вижда фигура на човек без скафандър (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *