Странните линии от облаци над планетата стават все повече и повече (видео)

Преди няколко дни добре известният канал MrMBB333 публикува видео със странно изображение, случайно или умишлено появило се в Google Earth, където се вижда линия от облаци, простиращ се от Южния до Северния полюс.

Линията генерира много въпроси както между потребителите, така и у самия MrMBB333. Ако това е артефакт или шега от Google Earth, тогава защо тези странни облачни линии се забелязват на много места на Земята?

Хората   толкова се заинтересуваха  от темата, че подобни видеоклипове бяха пратени на автора на видеоклипа, направен в различни части на света. MrMBB333 ги е комбинирал в новия си видеоклип:

След като бъде изгледан този видеоклип, става очевидно, че в облаците определено се е задействал някакъв неразбираем процес и никой не знае как да го обясни. На този етап изглежда, че облаците се събират около линии на напрежение на определени полета – точно както стоманените стружки се събират около магнит.

За какви полета става дума? Дали са естествени полета на планетата или са създадени изкуствено? Или може би причината е в самите облаци, а тези линии   винаги  са съществували над планетата? Не знаем как да обясним този мистериозен феномен, но продължаваме да следим какво публикува MrMBB333.

Още по темата:

 

В Google Earth се появи тайнствена линия около Земята (видео)

В 3D модела на Земята в Google Earth e открита странна линия, която обхваща повече от 21 000 километра от планетата. Изследовател на тайнствени явления е качил видео на канала… Continue reading „В Google Earth се появи тайнствена линия около Земята (видео)“

Конспирации: Нечовешките сили, които от десетилетия се занимават с тераморфиране, започнаха да модифицират човешкия геном (видео)

Много неща, които  се случват в света днес, са  абсолютно необясними от гледна точка на какъвто и да било „здрав разум“. Например, едно такова нещо са  „лошите правителства“, които неясно… Continue reading „Конспирации: Нечовешките сили, които от десетилетия се занимават с тераморфиране, започнаха да модифицират човешкия геном (видео)“

 

Ексдиректорът на Google А. Левандовски създава Църква за поклонение на изкуствения интелект

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *