Дейвид Мийд: Библейският край на света ще започне на 23 април!

Известният  нумеролог и преводач на Библията, Дейвид Mийд и неговите съмишленици прогнозират, че на 23 април ще започне краят на света, предсказан в Свещеното Писание. На този ден Слънцето, Луната, Юпитер и съзвездието  Дева ще се подредят на една линия.

Както счита Мийд, този знак свидетелства за началото на възнесението на Църквата и за Апокалипсиса. Той цитира: „И яви се на небето голяма поличба – жена, облечена в слънце; под нозете ѝ – месечината, а на главата ѝ – венец от дванайсет звезди;  тя беше непразна и викаше от родилни болки, и се мъчеше да роди.“

Според поддръжниците на Мийд, „жената“, спомената в Библията, е съзвездието Дева. Юпитер се смята за символ на Месията. А 12-те звезди са девет звезди от съзвездието Лъв, както и Меркурий, Венера и Марс. Мийд нарича това уникална комбинация. Въпреки че астрономите не са съвсем съгласни с него.

След това явление, както пише Express, Мийд обещава въздигането на Антихриста, годините на Великата скръб, началото на третата световна война.

Освен това, според изчисленията на Мийд, на 23 април планетата Нибиру най-накрая ще се появи на небето, известна още като Планетата Х, която заплашва Земята с разрушение. Тя може да причини катастрофални вулканични изригвания и земетресения поради своята гравитационна сила.

Мийд прогнозира появата й по-рано, но след това коригира прогнозата си. Критиците на Мийд иронично заявяват, че във всичко може да се намерят плюсове: Нибиру, виждате ли, ще има време да унищожи нашата планета още преди началото на третата световна война.

Експертите на НАСА многократно опровергаваха ​​съществуването на Нибиру. Но конспиролозите не се предават, считайки, че властите умишлено крият фактите.

Източник: https://www.express.co.uk/news/weird/944211/end-of-the-world-rapture-april-23-prediction

Още по темата:

Предсказанията на Hal Turner за 2018: Войната ще бъде невъобразима. Тя ще донесе разрушения и смърт

За всички анализатори важи една обща препоръка : „да не се публикуват подробни прогнози“, но обстоятелствата са такива, че трябва да го направя. Прогнозите ми за 2018 г. са, както… Continue reading „Предсказанията на Hal Turner за 2018: Войната ще бъде невъобразима. Тя ще донесе разрушения и смърт“

Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)

От уебсайта Collective Evolution: „Когато за пръв път осъзнах истинския мащаб на това, което крие конструкцията на конферентната зала на папата, аз бях шокиран. Въпреки   10 години мои изследвания… Continue reading „Конспирации: В своята конферентна зала римският папа говори от устата на Рептилия! (видео)“

Философът Дейвид Бенатър: Да се раждат деца е голяма грешка!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *