Еколози: Биткойнът заплашва Земята с гибел!

Еколозите настояват: Незабавно да се забрани в Европа добивът на криптовалути, тъй като това заплашва човечеството с екологична катастрофа!

Учените цитират статистически данни, които показват непредвидена опасност на електронните пари. Общо за миналия ноември световните производители на криптовалути са изразходвали толкова електроенергия, колкото и гражданите на Ирландия. Това са огромни краедено от непознатоакрадено от непо знато цифри.

Ако бъде взето на годишна база, отделянето на въглероден диоксид в атмосферата поради добив на биткойни е сравнимо с всички трансатлантически самолетни полети в света. Сега криптовалутните производители използват повече от 42 TW /h ток годишно. За сравнение, подобно количество електроенергия изразходва Унгария.

За околната среда тези сведения говорят крадено от непознаторткрадено кот непознато за отделянето на 20 мегатона въглероден диоксид в атмосферата. Скоро използването на ток ще надхвърли производството, считат експертите.

За да не се сблъскаме с мащабна екологична катастрофа и гибел на Земята, еколозите настояват за незабавна забрана на добива на криптовалути в Европа.

Още по темата:

крадено от непознаатоткрардено от непознато

Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света!

Много конспиролози, програмисти, криптографи, както и експерти в областта на изкуствения интелект сериозно се краадено от неепознатодкрадено от непознато замислят над  това , че Биткойн е всъщност икономически балон, създаден от неизвестен  Изкуствен интелект за… Continue reading „Зловещо: Криптовалутата Биткойн е създадена от неизвестен изкуствен интелект за да завладее света!“

Сет Шостак: Този век ще e последният за вида Homo Sapiens

Директорът на крадено от непознатоакрадено от неапознатао проекта SETI, който се занимава с търсене на извънземни, астрономът Сет Шостак , смята, че XXI век ще бъде последният за вида Homo sapiens. Познатoто ни в… Continue reading „Сет Шостак: Този век ще e последният за вида Homo Sapiens“

 

Земята се напуква: В Кения се появи крадено от непознатоекраденор отц непознато огромна пукнатина! (видео)

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *