Как е попаднал Мистериозният черен паралелепипед на Луната? (видео)

Популярният шотландски уфолог Джордж Греъм, открил снимки от Луната много удивителни аномалии, сподели със своите абонати информация за новата си находка.

Изследователят съобщава, че разглеждал снимки на естествения спътник на Земята, направени от китайската автоматична междупланетна станция „Чанъе-3“, и забелязал на един от кадрите идеално гладък черен паралелепипед впечатляващи размери! Но как е възможно това?

Скептиците непрекъснато обвиняват уфолозите, че представят за аномалии различни странно изглеждащи камъни, но тук аргументите им се оказват безсилни. Природата, в която няма прави ъгли, не може да създаде на Луната правоъгълен паралелепипед. А че това е триизмерен обект, който е реален, а не някаква случайна илюзия, ясно се доказва от осветлението и сянката, която хвърля. Като включите видеоклипа по-долу, можете да видите това удивително откритие със собствените си очи.

Само не очаквайте световна сензация, казва Греъм със съжаление. Учените или ще пренебрегнат тази новина, или ще се отърват с твърдението, че е повредена камерата или нещо подобно. От тях няма да чакате истината, а дори и най-малък интерес към сътрудничество с независими изследователи на Луната.

Много коментатори в Ютуб се оказаха много впечатлени от този обект и веднага припомниха култовия научно-фантастична филм „Космическа одисея 2001“, където също е показан такъв извънземен артефакт, наречен „черният монолит“, която променя хода на човешката еволюция. Такива монолите са открити на Земята, Луната и орбитата на Юпитер.

Откритието на Греъм този път беше толкова впечатляващо за интернет потребителите, че нямаше нито една скептична забележка.

И наистина, какъв е този странен обект на повърхността на Луната и как е възможно това?

 

Още по темата:

Китайски уфолози: На Луната има руини на огромни градове! (видео)

Ако НАСА постоянно прави корекции и скрива от широката публика много снимки от Луната (или поне така твърдят уфолозите), то снимките, изпратени от китайски спътник Chang’e, позволяват сега да се… Continue reading „Китайски уфолози: На Луната има руини на огромни градове! (видео)“

 

 

Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част

Уфолозите отново привлякоха вниманието на виртуалните изследователи към мистериозния обект, разположен на Меркурий – на първата до Слънцето планета в  нашата Слънчева система. За първи път той е забелязан преди… Continue reading „Монолитите в Слънчевата система: Огромният „черен правоъгълник“ на Меркурий – I част“

На Марс има същия бял „монолит“ както и на неговия спътник – Фобос

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *