Конспирации: Нещо огромно се появи до Слънцето! (видео)

Много се изписа за небесното тяло, скрито от погледите, което все още не е открито официално, въпреки че има данни и доказателство, както казват не само на астрономите, но и в НАСА признаха, че има мистериозен свят, наречен Деветата Планета.

Теорията твърди, че мистериозното небесно тяло се крие в края на Слънчевата система зад Слънцето, и, въпреки че има много видеоклипове, показващи неизвестно огромно небесно тяло, често наричано второто слънце, Нибиру или Planet X, може би най-добрият пример за съществуването на това планетарно тяло в близост до Слънцето се намира на показания тук видеоклип.

Видеото ясно показва неизвестен масивен обект, който се върти около Слънцето. Г-н MrMB333, който е качил видеото, пита дали обектът е планетарно тяло, двойна звезда или нещо друго, което може да бъде обяснено.

Още по темата:

 

Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята

Нибиру отново вълнува  научната общност. Космическите експерти отново започнаха да говорят за приближаването на коварната планета X към Земята. За Нибиру, непотвърдената девета планета на нашата Слънчева система, конспиролозите говореха… Continue reading „Учени се боят, че планетата Нибиру се насочва към Земята“

 

Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)

Помните ли всички тези сензационни истории за планетата X или Нибиру? Смяташе се, че митичната планета ще се сблъска със Земята и че нашият свят ще бъде напълно унищожен тази… Continue reading „Конспирации: Слънцето и Луната са „имитации на рефлектори“, които крият Нибиру от нас (видео)“

 

Камера на NASA засне тайнствена планета- гигант, която закрива Слънцето: уфолозите заговориха за Нибиру (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *