За извънземните Земята е зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли или други видове въздушни съдове.

И може да се окаже, че за извънземните цивилизации, които пътешестват из космоса, нашата Земя е обикновен кръстопът между световете във Вселената.

 близост до небесни тела няма информация, защото те просто се появяват до избрани планети.

Много експерти след такова внушително описание на видовете НЛО неволно започнаха да задават въпроси, свързани с принадлежността им към една цивилизация. Но тогава защо хуманоидите трябва да измислят различни апарати за да посещават Земята?

 

Слънчевата система, заедно с ръкава на Орион, е част от Млечния път и се намира близо до края му. На разстояние 3000 светлинни години се намират две галактически ръкава, така че любителите на междузвездните пътешествия могат да правят такива полети с помощта на своите технологии, а ние сме станали за тях само междинен пункт.

Извънземните гости разглеждат планетата като малко селище на оживен път, който има отличен естествен източник на енергия за зареждане – Слънцето.

Като докато трае зареждането пътниците могат да си позволят малки развлечения, гледайки живота на примитивните си братя, излитащи в космоса с древни кораби. Ето защо, по време на екскурзията, НЛО може да се появи пред хора в цялата си красота, считайки хората за аналози на животните в зоологическата градина.

 

Такива безпрецедентни зрелища изненадват извънземните същества, които обичат да гледат красотата на природата на Арктика или да посещават местата, където могат да се видят забележителностите на древни епохи.

По earth-chronicles

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Луната е обитаема и на нея живеят хиляди извънземни същества (видео)

Според уфолозите Луната е обект, който е обитаван от множество извънземни същества. Учените казват, че спътникът на Земята е необитаем. Но наскоро уфологът Streetcap1 изрази противоположното мнение за  Луната. Друг… Continue reading „Луната е обитаема и на нея живеят хиляди извънземни същества (видео)“

 

Лунна мистерия: В ударния кратер Евдокс е открита пирамида

В лунния  кратер Евдокс, който се намира в планински район между Морето на Яснотата  и Морето на Студа,   на снимките,  изпрати от космически кораб LROC, ясно се вижда пирамида, разположена… Continue reading „Лунна мистерия: В ударния кратер Евдокс е открита пирамида“

Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?

 

 

Related Posts

One thought on “За извънземните Земята е зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете

  1. Случайно открих Вашия сайт. Публикувате изключително интересни факти и хипотези. На фона на никому интересните и ненужни информации за това, как моделки прекарват извънредното положение, как футболът да бъде спасен /като че ли това e най-важното нещо в настоящия момент! Футболистите имат най-малко право да се оплакват – взимат големи заплати, а резултат – почти никакъв! Изключвам имена като Стоичков, Бербатов и пр., които са „друга бира“./, как вирусът – едва ли не – щял да погуби човечеството… Благодаря за смислената и полезна информация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *