Конспирации: За извънземните нашата планета е обикновен зоопарк с примитивни същества и кръстопът между световете във Вселената

Сега изследователите често засичат много случаи с появи на НЛО, които се наблюдават в различни части на света, и отбелязват, че по-рано в небето са летели много по-малко обикновени дирижабли или други видове въздушни съдове.

И може да се окаже, че за извънземните цивилизации, които пътешестват из космоса, нашата Земя краденро от непознатоекрад ено от непознато е обикновен кръстопът между световете във Вселената.

 близост до небесни тела няма информация, защото те просто се появяват до избрани планети.

Много експерти след такова внушително описание на видовете НЛО неволно започнаха да задават въпроси, свързани с принадлежността им към една цивилизация. Но тогава защо хуманоидите трябва да измислят различни крадено от непотзнтатоакрадено от непознато апарати за да посещават Земята?

 

Слънчевата система, заедно с ръкава на Орион, е част от Млечния път и се намира близо до края му. На разстояние 3000 светлинни години се намират две галактически ръкава, така че любителите на междузвездните пътешествия могат да правят такива полети с помощта на своите крадено от непоазнаторкрадено от рнепознато технологии, а ние сме станали за тях само междинен пункт.

Извънземните гости разглеждат планетата като малко селище на оживен път, който има отличен естествен източник на енергия за зареждане – Слънцето.

Като докато трае зареждането пътниците могат да си позволят малки развлечения, гледайки живота на примитивните си братя, излитащи в крадено от непознатоккрад ено от нецпознато космоса с древни кораби. Ето защо, по време на екскурзията, НЛО може да се появи пред хора в цялата си красота, считайки хората за аналози на животните в зоологическата градина.

 

Такива безпрецедентни зрелища изненадват извънземните същества, които обичат да гледат красотата на природата на Арктика или да посещават местата, краддено от непознатоцакрадено от непознато където могат да се видят забележителностите на древни епохи.

По earth-chronicles

Още по темата:

 

Луната е обитаема и на нея живеят хиляди крадено оатр непознатодкрадено от непознато извънземни същества (видео)

Според уфолозите Луната е обект, който е обитаван от множество извънземни същества. Учените казват, че спътникът на Земята е необитаем. Но наскоро уфологът Streetcap1 изрази противоположното мнение за  Луната. Друг… Continue reading „Луната е обитаема и на нея живеят хиляди извънземни същества (видео)“

крадено от непосзнатоткрадено от непсознато

 

Лунна мистерия: В ударния кратер Евдокс е открита пирамида

В лунния  кратер Евдокс, който се намира в планински район между Морето на Яснотата  и Морето на Студа,   на снимките,  изпрати от космически кораб LROC, ясно се вижда пирамида, разположена… Continue reading „Лунна мистерия: В ударния кратер крадено от непознатойкрадено тот непозрнато Евдокс е открита пирамида“

Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?

 

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!