Конспирации: Земята е била избрана за планета-затвор за нашите деградирали далечни предци!

Науката е доказала, че „хоминидите“ са живели на тази планета от много дълго време. Доказано е също така, че Хомо Сапиенс ( или съвременният човек) живее тук от не много дълго време.

Нашите предци са били поставени под карантина на  Земята, за да се спре или поне да се изолира разпространението на психични заболявания, престъпления и убийства. Както и нашите предци, ние сме склонни да проявяваме същото престъпно поведение  и психически заболявания.

Това е неразделна част от нашата природа. Това не е наша вина, а по-скоро е причинено от отклонения в генетичния код. Няма нито един човек, който да е напълно свободен от жестоки, похотливи, отмъстителни, престъпни или убийствени мисли.

Неестествените страхове, които хората изпитват на тази планета, са почти винаги причинени от нашите мисли. Хората лъжат, крадат, мамят, изнасилват, убиват и замърсяват. Когато вече няма да можем да властваме над въздуха, водата, земята и животните, ние ще пожертваме своя собствен вид.

Ние сме ужасна заплаха за себе си, за всички същества на тази планета и за междузвездните цивилизации.

Коварните и убийствени постъпки на хората остават реална заплаха за мира във Вселената.

Земята е избрана да се превърне в затворническа планета поради отдалеченото й местоположение, разнообразен климат и способност да поддържа хоминидни форми на живот.

Нашите предци са били разпръснати на различни континенти, избрани по това, че подхождат на техните физически характеристики и предишни климатични условия.

Въпреки че нашите предци са се различавали по език, размер, форма на лицето и цвят на кожата, всички са били кроманьонци. Но преди да бъдат заточени на Земята, нашите предци са били лишени от цялата памет на предишния им живот.

Смятало се, че ако затворниците оцелеят, те ще направят това и в първобитно състояние, да съжителстват, да изграждат взаимоотношения и евентуално дори да се кръстосват с други видове хоминиди на Земята.

Това е била вяра, която се оказала много погрешна.

Ние веднага започваме да доминираме над всичко, което се изпречи на пътя ни. А външният вид съвременния човек е бил толкова мащабен, че той позволява на кроманьонците да изпреварят неандерталците, които били на върха на хранителната верига на Земята в продължение на 200 хиляди години, до почти пълното им изчезване в световен мащаб в рамките на няколко хиляди години.

Отначало изглеждало, че изгнанието на кроманьонците върви по план, но след няколко хиляди години станало ясно, че са направени много сериозни пропуски.

Концепцията за затворниците, останали в примитивно състояние, била разрушена, когато нашите предци започнали да създават цивилизации.

Земята за първи път в историята си става свидетел на изкуство, архитектура, животновъдство, селско стопанство, писмени езици, математика, технологии, право, религия и правителства.

Тя също така става свидетел и на жестокостта на съвременния човек. И вместо да се кръстосва с други видове, той започва систематично да манипулира или да унищожава други форми на живот.

Тестването показва, че невероятното интелектуално и технологично развитие на нашите предци е резултат от генетичната памет, което ни заставя да изпитаме интелектуална реверсия, а не прогресия.

Това предизвикало много оживени спорове. Една група призовава за незабавното унищожаване на нашите предци, преди те да достигнат генетично до точката на постигане на междузвездни полети и възможно повторно заразяване на междугалактическата цивилизация.

Останалите били твърдо убедени, че ако ни дадат достатъчно време, ще се саморазрушим и ще се опитаме просто да наблюдаваме и да съкратим развитието си.

В резултат на това се стига до задънена улица и по-нататъшният директен контакт е забранен. Продължаването на наблюдението и оценката на затворническата планета вече се водят при строги условия. Важно е да се отбележи, че един от най-значимите повратни точки в последните десет милиона години от историята на Земята се случва, когато нашите предци идват на Земята и започват унищожаването на неандерталците.

Нашето заключване на Земята обаче, не е било съгласувано с всички. От първите дни на пристигането ни на Земята, наши симпатизанти с НЛО много пъти успяват да минат покрай охраната и да помагат на избрани цивилизации.

Тези извънземни посещения винаги са водели до резки скокове на интелектуални способности и технологични постижения. За съжаление, почти всички тези цивилизации и техните модерни технологии са претърпели неочаквана катастрофа и в повечето случаи – са изчезвали.

Истинските причини остават неизвестни….

По материали на paranormalnews

Още по темата:

  •  

Бившият пилот John Lear твърди: Земята е планета вселенски затвор! (видео)

John Lear, бивш служител на ЦРУ, който дълго време работи като пилот във ВВС, твърди, че Земята е планета затвор, а Вселената не е устроена по начина, по който ни… Continue reading „Бившият пилот John Lear твърди: Земята е планета вселенски затвор! (видео)“

  •  

На Земята всяка година изчезват безследно 8 000 000 (осем милиона!) деца. Къде? (видео)

  Тъй като официалните медии по някаква причина не говорят за това, темата за изчезналите деца отдавна е обект на интерес от страна на конспиролозите. На тях им идват на ум… Continue reading „На Земята всяка година изчезват безследно 8 000 000 (осем милиона!) деца. Къде? (видео)“

Защо Земята е затвор и как да избягаме от него? (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *