Луната е обитаема и на нея живеят хиляди извънземни същества (видео)

Според уфолозите Луната е обект, който е обитаван от множество извънземни същества.

Учените казват, че спътникът на Земята е необитаем. Но наскоро уфологът Streetcap1 изрази противоположното мнение за  Луната. Друг изследовател на извънземен живот, Джон Лиър, който казва, че е бивш офицер от ЦРУ, също е убеден, че спътникът е обитаван от извънземни.

Лиър вярва, че живите същества на Луната живеят   под повърхностния слой, в който извънземните са създали специални канали за движение и лаборатории за провеждане на генетични експерименти.

На Земята апаратурата, която следи сигналите, получени от космоса, засича аномални сигнали, а източникът им са генетични лаборатории, разположени   под повърхностния слой на Луната.

Скептичната част от аудиторията не вярва в съществуването на извънземни на Луната.

Подземните канали, които, според уфолога, са създадени от извънземните, са пукнатини или канали, образувани по естествен начин.

Но изследователите заявяват, че имат много факти, които могат да докажат съществуването на извънземни цивилизации на Луната.

Джон Лиър често изразява предположения, които понякога изглеждат безумни. Като например, че тези извънземни използват Земята като обект, на който попадат извънземни престъпници, които преминават прераждане. Според него, Земята не достойна за живот на обикновени извънземни, но е доста подходяща за „превъзпитаване“ на извънземни престъпници.

Още по темата:

 

НАСА крие информация за извънземни бази на Луната (видео)

Американски уфолози от Secure Team 10 считат, че специалистите от НАСА крият от човечеството следи от извънземни на Луната. С помощта на Google Maps изследователите са открили странни конструкции на… Continue reading „НАСА крие информация за извънземни бази на Луната (видео)“

 

Странни структури на Луната озадачиха учените

Изследователи от американската космическа агенция НАСА се опитват да разберат  естеството на необичайни структури на повърхността на   нашия спътник. Изненадващо е, че учените досега не са обръщали  голямо внимание  на… Continue reading „Странни структури на Луната озадачиха учените“

Извънземни на Луната са заснети от астроном (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *