New York Post: НЛО се опитва да впечатли воюващите в Сирия? (видео)

На 30 март 2018 г., един от пътниците на самолет, летящ над Егейско море, е заснел странен обект, маневриращ в опасна близост. В същото време обектът изпълнява няколко маневри, които са практически невъзможни за който и да е земен летящ апарат.

оригинал:  https://nypost.com/video/bizarre-midair-ufo-sighting-freaks-out-plane-passengers/

New York Post е издание, което е създадено през 1801 г. от Александър Хамилтън, един от бащите-основатели на САЩ, един от най-големите вестници на Америка с тираж от до 500 000 на ден, да не говорим за милионите посещения на ден на сайта му. С други думи, такива вестници не публикуват фалшиви новини.

Какво би могло да бъде това – никой не може да обясни, защото версията за друг самолет или балистична ракета не издържат на критика, пред вид маневрите, които изпълнява.

Противниците на обясненията за НЛО също възразяват аргументирано: НЛО с дизелови двигатели няма, а обектът явно изпуска тъмна инверсионна следа. Единственото логично обяснение на този момент е, че НЛО по някаква причина иска да привлече внимание. Може би това е свързано по някакъв начин с напрегнатата ситуация около Кипър и с войната в Сирия?

Още по темата:

 

НЛО нападна бойни самолети в Сирия (видео)

 

Огромен НЛО бомбардира база на терористи от ИД в Сирия (видео) 

Сбъдват ли се библейските пророчества с намесата на Русия в Сирия?

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *