НЛО инспектира древния град на инките Мачу Пикчу (видео)

Местните жители, живеещи в района на древния град * Мачу Пикчу, забелязаха появата на неидентифициран летящ обект над строежите на древните инки.

Според уфолозите извънземните някога са контактували с представители на инките, като са им помагали да овладеят знанията, които са притежавали извънземните цивилизации. Възможно е град Мачу Пикчу в древни времена да е построен от представители на извънземни цивилизации.

Възможно е и на борда на извънземния кораб, появил се сега в Перу, да не е имало екипаж. Целта на посещението на извънземните явно е била да наблюдават какво се случва в тази територия.

НЛО е останал на околоземна орбита, а на Земята е бил изпратен дрон.

Потребителите в мрежата коментираха случилото се в Мачу Пикчу и съобщиха, че подобни  явления често се наблюдават в този район.

Изследователят на извънземен живот Скот Уоринг обръща внимание към това, че дейността на представителите на извънземни цивилизации в света през последните години се е увеличила.

Може би извънземните внимателно изучават поведението на земните жители, за да влязат в контакт с тях.

* Мачу Пикчу (на кечуа: machu pikchu, буквален превод „Стар връх“) е съвременното име на архитектурен комплекс в южната част на днешно Перу, построен от инките през 15 век. Той влиза в Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

Дворците, храмовете и домовете са на 2 430 m надморска височина в Андите. Наричан е още „Изгубеният град на инките“. Създаден е като свещена планинска резиденция на великия владетел на инките Пачакути век преди неговата империя да падне, тоест приблизително към 1440 г., и е функционирал до 1532 г., когато испанците нахлуват в територията на империята. През 1532 г. всичките му жители тайнствено изчезват.

Още по темата:

Намериха Свещените камъни на инките, служили им за връзка с отвъдния свят

За първи път в съвременната история, археолози са открили най-големите реликви на американската цивилизация на инките – три свещени камъни на предците. Камъните, намерени от група британски учени, според легендата… Continue reading „Намериха Свещените камъни на инките, служили им за връзка с отвъдния свят“

Учени смятат, че може да са открили в джунглите гробницата на последния император на инките Атахуалпа

Археологически   екип е на път да разкрие една най-големите загадки на древния свят. Археолозите вярват , че са открили мястото на погребението на последния император на инките Атахуалпа. Наскоро… Continue reading „Учени смятат, че може да са открили в джунглите гробницата на последния император на инките Атахуалпа“

Вселената се нуждае от Живи Души, а не от въглеродни копия и клонинги

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *