В „Зъб на Буда“ бе открито сарира – вещество, което е на 3 милиарда години!

В Китай, в провинция Шанси, по време на ремонт на най-високата дървена пагода, построена преди почти хиляда години, са открити случайно и неочаквано два зъба, които според легендата са принадлежали на Буда Шакямуни, който е живял на Земята в VI-V век преди Христа.

В света има само седем такива уникални култови зъби на великия духовен учител на будистите.

Но когато учените изследвали находката (зъбите били изпратени в белгийската лаборатория в град Антверпен, те били буквално шокирани, след като в един от тях открили Сарира – мистериозно вещество от извънземен произход.

Веднага ще отбележим, че по-рано сарира е намирано в пепелта на кремирани будистки духовни учители, тъй като веществото не гори и не може да бъде разрушено от никаква висока температура, която е възможна на Земята.

То дори не било разрушено от налягане 2 хиляди тона на квадратен сантиметър, тоест производството на Сарира с помощта на съвременните технологии   е невъзможно. Тогава как се е появило това вещество на Земята в древни времена?

Учените с помощта на инфрачервено изследване установили, че Сарира, както и диамантите, се състои основно от въглерод с някои примеси на сяра, антимон, цинк и телур. Веществото явно било с извънземен произход, срещащо се под формата на малки „перли“ с различни нюанси.

Но Сарира в зъба на Буда, поразило изследователите не само със своите свръхестествени физични свойства. Възрастта на това вещество, според тях, е поне 3 милиарда години.

Но когато учените увеличили с микроскоп късче Сарира хиляда пъти, забелязали на него и рисунки на Буда: една малко по-голяма фигура в средата, заобиколена от четири по-малки еднакви фигури.

Изследователите са в недоумение: откъде това вещество се е появило Земята? И най-важното: защо будистките светии са надарени с тази сарира, какво носи в себе си и какви свойства, неизвестни на земната наука, всъщност притежава? ..

Последвайте ни в Телеграм

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм на Би Би Си! (видео)

Името му е било Исса … Този документален филм разказва  за еврейския  проповедник, познат ни под  името  Исус Христос, но също така твърди, че е бил будистки монах, пише EWAO.net.… Continue reading „Исус е бил будистки монах и е живял 16 години в Тибет. Така разказва филм на Би Би Си! (видео)“

В 1000-годишна скулптура на Буда е намерена мумия на монах

Компютърна томография и ендоскопия на  статуя на Буда от 11-ти или 12 век, които са проведени  в медицинския център Meander в Амерсфоорт, Холандия, показват, че в древната обвивка се намират … Continue reading „В 1000-годишна скулптура на Буда е намерена мумия на монах“

Зловещи предупреждения за настъпването на „време на насилие“ и за извънземни, прекъсват програмите на радио и телевизионни канали (видео)

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *